Home NEWS Τα 5|25 Live Session του En Lefko 87.7 ολοκληρώθηκαν με Johnnie Walker ανά χείρας!

Τα 5|25 Live Session του En Lefko 87.7 ολοκληρώθηκαν με Johnnie Walker ανά χείρας!

0
419

Τα 5|25 Live Session του En Lefko 87.7 ολοκληρώθηκαν με τη Ρένα Μόρφη on stage και το Johnnie Walker στα ποτήρια μας

 

Το studio του En Lefko 87.7 μετατράπηκε για τρίτη φορά σε live stage ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο έναν υπέροχο κύκλο 5|25 live sessions.  Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά, επιλεγμένοι ακροατές και εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν μια αποκλειστική εμφάνιση της μοναδικής Ρένας Μόρφη. Η αγαπημένη εμπειρία παρέμεινε ίδια – 5 λεπτά συνέντευξης στην Εύα Θεοτοκάτου και 25 λεπτά ζωντανής μουσικής στο live stage και στον αέρα του En Lefko 87.7, πάντα συντροφιά  με το εκλεκτό blended scotch whisky Johnnie Walker.

 

Την Τρίτη 26 Ιουνίου, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, η γνωστή και ως Σούλη Ανατολή, Ρένα Μόρφη, «προσγειώθηκε» στο live stage του αγαπημένου μας σταθμού και ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια της μεταδίδοντας τη φοβερή ενέργειά και το εκρηκτικό ταπεραμέντο της στους τυχερούς παρευρισκόμενους.

 

 

johnnie_walker_x_5_25_en_lefko_sessions_rena_morfi_1.jpg

 

 

johnnie_walker_x_5_25_en_lefko_sessions_rena_morfi_11.jpg

 

 

 

johnnie_walker_x_5_25_en_lefko_sessions_rena_morfi_12.jpg

 

 

Τη μαγευτική ατμόσφαιρα, συμπλήρωσε μοναδικά το νέο Johnnie & Ginger, που αποτελεί τη νέα πρόταση σερβιρίσματος του εκλεκτού Johnnie Walker. Το νέο long serve αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό που αναδεικνύει  την πολύπλευρη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων του θρυλικού Σκωτσέζικου ουίσκι και ταυτόχρονα εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale.

 

 

johnnie_walker_x_5_25_en_lefko_sessions_rena_morfi_13.jpg

 

#JohnnieWalker

#JohnnieGinger

#EnjoyJohnnieGingerTogether

 

https://www.johnniewalker.com/el-gr/

 

 

Λίγα λόγια για το Johnnie Walker

 

 

Το Johnnie Walker αποτελεί την κορυφαία μάρκα Scotch Whiskey παγκοσμίως, που απολαμβάνουν άνθρωποι σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από την εποχή του ιδρυτή του, John Walker, έξι γενιές εξειδικευμένων Master Blenders έχουν πρωτοπορήσει και δημιουργήσει τολμηρές νέες γεύσεις που έχουν μετατρέψει μια μικρή σκωτσέζικη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1820, σε μια διεθνή επιχείρηση που ουίσκι  που εμπορεύεται τα πιο αυθεντικά και iconic whiskeys. Η σημερινή σειρά των βραβευμένων ουίσκι περιλαμβάνει το Johnnie Walker Red Label, το Black Label, το Double Black, το Green Label, το Gold Label Reserve, το Aged 18 Years και το Blue Label. Συνολικά αντιπροσωπεύουν περίπου 19 εκατομμύρια φιάλες που πωλούνται ετησίως (IWSR, 2016), καθιστώντας το Johnnie Walker το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα Scotch Whiskey στον κόσμο.

 

Σχετικά με τη Diageo Hellas

 

 

Η DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Το όνομα Diageo προέρχεται από την συνένωση δύο λέξεων: από τη Λατινική λέξη Dia που σημαίνει ημέρα και την λέξη Geo που προέρχεται από την Ελληνική γαία. Το όνομα μας αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρίας «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε ημέρα, σε όλη τη γη, υπεύθυνα». Στην Ελλάδα, η Diageo διακινεί μία μεγάλη σειρά σημάτων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Τα whiskies Johnnie Walker, Haig, Dimple, Cardhu και τα Classic Malt, η Smirnoff Vodka, το Gordon´s Gin, το Baileys Creamy liqueur, η Ursus και η σαμπάνια Veuve Clicquot, είναι μερικά από τα δημοφιλή σήματα που εμπορεύεται η Diageo Hellas στην χώρα μας. Η Diageo μεταξύ άλλων θέτει την μετρημένη κατανάλωση των αλκοολούχων ποτών στο επίκεντρο της δράσης της όπως εκφράζεται και στο όραμά της, από τη λέξη «υπεύθυνα».