HomeNEWSΤην Κυριακή 25/1 οι κάλπες ανοίγουν ξανά στο STAR

Την Κυριακή 25/1 οι κάλπες ανοίγουν ξανά στο STAR

Στην αναμέτρηση, που θα κρίνει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας, το Star θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, μεταφέροντας με ταχύτητα, ακρίβεια και αντικειμενικότητα τον παλμό της εκλογικής μάχης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συντονίσει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star. Μαζί του, η Μάρα Ζαχαρέα και καλεσμένοι, προσωπικότητες από τους χώρους της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της οικονομίας, του πολιτισμού. Είναι το δίδυμο, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού κατά τις τελευταίες «διπλές» (Περιφερειακές και Ευρωπαϊκές) εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Από τις 17:45 το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Star, με απευθείας συνδέσεις σε δεκάδες σημεία της χώρας και φυσικά με τα «στρατηγεία» των κομμάτων, θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

Οι πρώτες αντιδράσεις των αρχηγών και δορυφορικές συνδέσεις με τους ανταποκριτές του Star σε Βρυξέλλες, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο για τον πρώτο αντίκτυπο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στον εκλογικό μαραθώνιο, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

Διαβάστε επίσης:

Το Athenstimeout.gr σας κάνει δώρο το απόλυτο iPhone 6 

Νίκος Μαστοράκης… αποκαλύπτει τον χαμό που έγινε με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου και δεν μεταδόθηκε ποτέ! 

Διαβαστε επισης

loading...