Ο πιο εξωτικός προορισμός στα βόρεια ακούει στο όνομα Ancho Mexican Grill!

0
24
Έχεις την αίσθηση πως το Μεξικό πέφτει αρκετά μακριά έτσι; Και εμείς! Κάπως έτσι λοιπόν δώσαμε μία -μικρή ελπίζουμε- παράταση στον ονειρεμένο αυτό προορισμό. Μέχρι που μια βόλτα στην Κηφισιά, μας οδήγησε στην απολαυστικότερη μεξικάνικη φιέστα!
 
 
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κηφισιάς έχει ανοίξει το Ancho Mexican Grill, ένα μαγαζί αποκλειστικά αφιερωμένο στην ουτοπία και τις πικάντικες γεύσεις του Μεξικού.
 
Με ένα όνομα που δηλώνει εξ’ αρχής τις προθέσεις του -ancho είναι μια ποικιλία chilly- οι τύποι δεν αστειεύονται στο φαγητό!
 
 
Τα πιάτα είναι ένα αποτέλεσμα των πιο φρέσκων υλικών και μιας μακράς έρευνας και μελέτης των τοπικών μυστικών, γεύσεων και αρωμάτων. Αυτό μπορούν να σου το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει υπερατλαντικά και έχουν φάει μεξικάνικα πιάτα! Burrito, quesadillas, tacos και nachos μπορεί να σου ακούγονται γνώριμα ονόματα της κουζίνας αυτής αλλά πιθανότατα δεν έχεις φάει ποτέ κάτι τόσο κοντά στην πραγματική παράδοση.
 
 
Όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικά επιλεγμένα ώστε να δώσουν τη μέγιστη νοστιμιά και, φυσικά, όλα όσα ήταν αδύνατο να βρεθούν ή να ικανοποιήσουν τα ποιοτικά κριτήρια, ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά για αυτό το λόγο!
 
Μεξικάνικες σάλτσες που ανταποκρίνονται και στους πιο θαρραλέους, δροσιστικά αναψυκτικά που δεν θα βρεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα και χορταστικά πιάτα συνθέτουν τη φιλοσοφία του μαγαζιού.
Βέβαια, όταν είσαι λάτρης του design δεν μπορείς παρά να ρίχνεις κλεφτές ματιές στον χώρο και σε όλα τα αντικείμενα που τον γεμίζουν. Εσωτερική αυλή και μεγάλα τραπέζια, κεραμικά που
κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα και κάκτοι, σε μεταφέρουν χωροχρονικά εκεί που θα ήθελες όσο να πας!
 
 
Extra bonus για το πιο δροσερό και φρέσκο γουακαμόλε της Αθήνας, για το kids menu που δεν θα αφήσει ασυγκίνητες τις μαμάδες αυτού του κόσμου και, φυσικά, για την φιλοξενία του
μαγαζιού!
 
Η άμεση επίσκεψη κρίνεται αναγκαία!
 
 
Μείνε συντονισμένος στο mexican mood και μάθε περισσότερα για το Ancho Mexican Grill… εδώ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here