Home BLOGS Αραχτοί και Light… 3+1 ταράτσες για να πιείς τον καφέ σου με θέα Ακρόπολη!

Αραχτοί και Light… 3+1 ταράτσες για να πιείς τον καφέ σου με θέα Ακρόπολη!

0
986

Λίγο ο καιρός που έφτιαξε, λίγο η Αθήνα που όσο πάει και αδειάζει, ευκαιρία για βόλτα στο κέντρο της ανενόχλητοι! Και τι καλύτερο από το να απολαύσεις τον καφέ σου με την πιο θεαματική θέα που έχει να προσφέρει το κέντρο της Αθήνας; Την Ακρόπολη!

 

Σου έχουμε μαζεμένες 3+1 προτάσεις για να αράξεις και να απολαύσεις τον καφέ σου με θέα… 5 αστέρων!

 

A for Athens…

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3244244

 

aforathens_0.jpg

 

Το ξέρουν πλέον μέχρι και οι πέτρες! Αγαπημένη top επιλογή όχι μόνο των ντόπιων αλλά και των τουριστών, και κατά την γνώμη μας είναι το μαγαζί που προσφέρει την καλύτερη θέα προς τον βράχο της Ακρόπολης από την μια και την περατζάδα του Μοναστηρακίου από την άλλη. Ιδανική επιλογή για καφέ και γιατί όχι και για ποτό μιας και λειτουργεί και σαν cocktail bar!

 

Zillers

Μητροπόλεως 54, κέντρο, τηλ.: 210 3222277

 

zillers_0.jpg

 

Συνδυάζει καιι Ακρόπολη, και Μητρόπολη. Όλα αυτά στην ταράτσα ενός γοητευτικού νεοκλασικού στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως.

Thissio View

Αποστόλου Παύλου 25, Θησείο, τηλ: 21 0347 6754

 

thisioview_0.jpg

 

Αν και οι τιμές του είναι τσιμπημένες για την εποχή, η θέα θα σας αποζημιώσει. Άλλωστε δεν πίνετε κάθε μέρα καφέ μια ανάσα από την Ακρόπολη! Ένας πολυχώρος για καφέ, φαγητό και cocktail, το Rouf Garden του Thissio View αποτελεί μία από τις πιο φίνες επιλογές στον πανέμορφο πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου.

 

Thea Terrace Bar

Απόλλωνος 21, Πλάκα, τηλ: 2103234350

 

theaterasse_0.jpg

 

Από την παρέα δεν θα έλειπε και μία πρόταση από Πλάκα μεριά, και αυτή δεν είναι άλλη από το Thea Terasse Bar. Μια ανάσα από το Σύνταγμα, στις παρυφές της Πλάκας, το café του Central Athens Hotel έχει μία από τις πιο μποέμ ταράτσες για καφέ. Για όσους δεν είναι του καφέ, επιλέξτε από μια γκάμα δροσερών smoothies και milkshakes.