Μια ταινία που ξεχώρησε σε αρκετά φεστιβάλ. Το Transit μας παρουσιάζει μια δραματική ιστορία. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Κάποιες σχέσεις είναι αρκετά θανατηφόρες. Το An Affair To Die For εξιστορεί μία τέτοια. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μιας και η πορεία του στο σινεμά ήταν πετυχημένη περνά τώρα στην πιο μικρή οθόνη. Το Alien: Blackout είναι βιντεοπαιχνίδι σχεδιασμό για την οθόνη του κινητού. Το πρώτο σύντομο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Το σύμπαν του Star Wars έχει επεκταθεί σε όλα τα μέσα. Το Star Wars Resistance ετοιμάζεται για τη πρώτη του σεζόν. Πρώτο trailer για τη σειρά κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Kevin Hart επρόκειτο να είναι ο παρουσιαστής των Oscars. Αυτό τελικά δεν θα συμβεί μετά τον χαμό που έγινε με παλιά ομοφοβικά του tweets που ήρθαν στο προσκήνιο. Πως θα άνοιγε όμως την τελετή αν εξακολουθούσε να είναι ο παρουσιαστής των Oscars. Βρέθηκε στην εκπομπή του Stephen Colbert και αποκάλυψε. Δείτε το...
Το Clueless είναι απ’τις κλασσικές αγαπημένες εφηβικές ταινίες. Οι Adam Driver, Andrew Garfield, Alden Ehrenreich και Lucas Hedges ανέλαβαν τώρα τον ρόλο της Alicia Silverstone. Και απ’ ότι φαίνεται στο βίντεο πήραν το θέμα πολύ ζεστά. Δείτε το.
Μπορεί να σας έχουν απασχολήσει πολλά απ’τον κόσμο του Star Wars. Ένα απ’αυτά μάλλον δεν ήταν πόσες φορές λένε ‘Ναι’ και ‘Όχι’ στο Star Wars. Κάποιος όμως το έκανε και απ’ ότι φαίνεται ο Όχι κερδίζει για πλάκα τα Ναι. Απολαύστε το διασκεδαστικό βίντεο.
Οι λαγοί προσπαθούν να επιβιώσουν στη νέα μεταφορά του Watership Down. Στο νέο φιλμ δανείζουν τις φωνές τους οι James McAvoy, John Boyega, Nicholas Hoult, Rosamund Pike, και Ben Kingsley. Το νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο John Krasinski ξεπέρασε τον εαυτό του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας παρέδωσε και μία απ’ τις πιο αξιομνημόνευτες ταινίες του 2018. To A Quiet Place είναι ένα έξυπνο και πολύ καλογυρισμένο θρίλερ. Και όπως δήλωσε ο John Krasinski, κάτι που δεν περίμενε ποτέ να κάνει. «Αν μου έλεγες πριν χρόνια ότι...
Λίγο τηλεοπτικό δράμα είναι γενικά ευπρόσδεκτο. Και το White Dragon έρχεται να δώσει αρκετό. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.