Κάποιες ιστορίες έρχονται για να μας φτιάξουν τη διάθεση. Στο Kipchoge πηγαίνουμε μια βόλτα μέχρι τους ολυμπιακούς. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Στην νέα ταινία του Ridley Scott πρωταγωνιστούν Matt Damon και Ben Affleck. Το The Last Duel επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω πανδημίας. Ένα πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η τελευταία δουλειά του Daniel Craig ως James Bond καθυστέρησε λόγω της πανδημίας. Αλλά στις αρχές Οκτώβρη καταφθάνει επιτέλους στις αίθουσες. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δεν τελειώνουν τα πάντα στο τέλος του Κόσμου. Το μεταποκαλυπτικό The Colony μας παρουσιάζει έναν αλλαγμένο Κόσμο. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Τα αγαπημένα μας βαμπίρ επιστρέφουν για να μας προσφέρουν άφθονο γέλιο. Και αυτή τη φορά έχουν ένα νέο αντίπαλο. Ένα teaser κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Lucifer θα επιστρέψει για 6η και τελευταία σεζόν. Και μάλιστα πολύ πιο σύντομα απ’ότι φανταζόμασταν. Στις 10 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Netflix. Ένα πρώτο teaser κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Rayven Ferrell αναλαμβάνει ρόλο μαθήτριας στο Through Her Eyes. Το φιλμ κάνει λόγο και για τον ρατσισμό στο σχολικό περιβάλλον. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Tilda Swinton δεν διστάζει να αναλάβει τολμηρούς ρόλους. Και αυτό κάνει και στο Ταϋλανδέζικο «Memoria». Ένα επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Πόση επιστημονική φαντασία μπορεί να χωρέσει σε ένα ασανσέρ. Το Rising Wolf μας δίνει την απάντηση. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Υπάρχει εξωγήινη ζωή; Μια σειρά του Netflix επιχειρεί να μας αποδείξει ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Ένα trailer για το Top Secret UFO Projects: Declassified κυκλοφόρησε. Δείτε το.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απόσπασμα για το «Batman: The Long Halloween – Part 2»

Πάντα θα έχουμε κάτι νέο να δούμε για τον Batman. Ο ήρωας έχει κατακτήσει τόσο το live-action όσο και το animated σύμπαν. Ένα απόσπασμα από το...

Επίσημο trailer για το «Blade Runner: Black Lotus»

Το Blade Runner αποκτά anime σειρά. Το Black Lotus κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Red band trailer για το Chapelwaite με τον Adrien Brody

Βασισμένο σε έργο του Stephen King το Chapelwaite μας μεταφέρει στο 1850. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Adrien Brody. Ένα red band trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Ένα trailer για το Kipchoge

Κάποιες ιστορίες έρχονται για να μας φτιάξουν τη διάθεση. Στο Kipchoge πηγαίνουμε μια βόλτα μέχρι τους ολυμπιακούς. Ένα trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Πρώτο trailer για το «The Last Duel» του Ridley Scott

Στην νέα ταινία του Ridley Scott πρωταγωνιστούν Matt Damon και Ben Affleck. Το The Last Duel επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω πανδημίας. Ένα...