Το Spawn είχε μεταφερθεί απ’ τα κόμικς στο σινεμά το 1997 αλλά δεν τα πήγε καθόλου καλά. Πάνω από μια εικοσαετία απ’ την κυκλοφορία του σε ταινία τώρα το Spawn αποκτά ένα κινηματογραφική εκδοχή. Ο δημιουργός, Todd McFarlane, θέλει να ξεκαθαρίσει και να διαβεβαιώσει πως το νέο Spawn δεν θα είναι...
Το «An Elephant Sitting Still» έχει συγκεντρώσει αρκετά βραβεία. Δυστυχώς είναι η τελευταία ταινία του Hu Bo που δεν είναι πλέον εν ζωή. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Τι ετοιμάζει το HBO για το 2019; Καθώς η χρονιά έχει ξεκινήσει περιμένουμε πολλά. Ένα trailer του διάσημου καναλιού μας προετοιμάζει για σπουδαία πράγματα. Δείτε το.
Πόσο ανατριχιαστικό μπορεί να είναι ένα μωρό με το κεφάλι του Jack Black; Και πως μπορεί να είχε τέτοια έμπνευση ο Eli Roth. Αυτά συνέβησαν στο The House with a Clock in Its Walls. Ένα featurette μας δείχνει την δημιουργία του βρέφους Jack Black. Δείτε το.
Δεν γίνεται το Netflix να αφήσει χωρίς νέα επεισόδια σειρά που έχει βραβευθεί. Έτσι το κωμικό One Day At a Time αποκτά 3η σεζόν. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Οι υπερήρωες έχουν πια τη θέση τους και στην μικρή οθόνη. Φυσικά ο Flash επιστρέφει και μαζί του και άλλοι χαρακτήρες της σειράς. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μετά το Get Out η καριέρα του Jordan Peele απογειώθηκε. Πλέον είναι ένα όνομα που πάντα μας απασχολεί όταν ετοιμάζει κάτι καινούργιο. Το πρώτο trailer του Weird City κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια γυναίκα αδυνατεί να ξεφύγει από ένα πάρτι καθώς πεθαίνει και συνεχώς ξαναζεί το ίδιο σκηνικό. Το Russian Doll είναι σίγουρα η τηλεοπτική απάντηση στο Groundhog Day. Αν και το θέμα έχει ενδιαφέρον στον σύντομο χρόνο που κρατά μια ταινία, απορούμε πως θα κρατήσει ολόκληρη σειρά. Το πρώτο trailer του Russian Doll...
Καθώς πλησιάζει το reboot του Hellboy μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για τον ήρωα. Αν πιστέψουμε τα όσα λέει ο πρωταγωνιστής, David Harbour, αυτή τη φορά θα είναι κάπως διαφορετικό το Hellboy. Πολλές φορές η δράση στις ταινίες μοιάζει μηχανική σαν να μην έχει σημασία το τι ακριβώς συμβαίνει αλλά οι φιγούρες και...
Το «Alita: Battle Angel» σκηνοθετεί ο Robert Rodriguez. Πρόκειται όμως για ένα project που αγαπά και στήριξε πολύ ο James Cameron. Και φυσικά και θέλει να το δούμε στο σινεμά. Μας το λέει και με ένα βίντεο. Δείτε το.