Μπορεί να νίκησαν τον Thanos, μπορούν όμως να γλυτώσουν απ’αυτό το Escape Room; Οι Avengers έχουν 45 λεπτά να λύσουν τους γρίφους του δωματίου. Θα τα καταφέρουν; Δείτε το βίντεο.
O Sylvester Stallone επιχειρεί να συνεχίσει την περιπετειώδη ιστορία. Το Escape Plan: The Extractors ωστόσο δεν δείχνει να είναι κάτι αξιόλογο. Το πρώτο teaser κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Πως λέμε Ανώνυμοι Αλκοολικοί; Αλλά με δολοφόνους. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν Gary Oldman και Jessica Alba. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Michelle Rodriguez ήθελε μια πιο γυναικεία ματιά στο franchise και εισακούσθηκε. Μετά από τόσες ταινίες και κάποιες δυνατές γυναικείες παρουσίες η Rodriguez ένιωσε πως δεν ήταν η καλύτερη δυνατή η αντιμετώπιση των γυναικών του franchise. Έτσι είπε ότι δεν θα επιστρέψει μέχρι η παραγωγή «να δείξει λίγη αγάπη στις γυναίκες...
Δεύτερη σεζόν έρχεται για το She’s Gotta Have It. Η επιτυχημένη σειρά του Spike Lee συνεχίζεται. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ένα animation πολύ διασκεδαστικό και αγαπημένο το Madagascar. Ακόμα κι αυτό έχει τα προβλήματα του όμως. Ένα βίντεο μας τα αποκαλύπτει. Δείτε το.
Πολιτικό δράμα έρχεται στο Netflix με το Designated Survivor. Ο Kiefer Sutherland ενσαρκώνει τον πρωθυπουργό. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο κακός Superman ανακαλύπτει τις υπερδυνάμεις του. To Brightburn μας συστήνει την άλλη πλευρά του υπερήρωα. Ένα απόσπασμα κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Συνήθως ο Gerard Butler τρέχει να σώσει τη κατάσταση, τώρα τρέχει να σωθεί. Στο Angel Has Fallen φαίνεται να τον θεωρούν προδότη. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια νέα πολιτική σειρά έρχεται στο HBO. Όταν έχει μάλιστα πρωταγωνίστρια την Emma Thompson γίνεται απευθείας must see. Το πρώτο trailer του Years & Years κυκλοφόρησε. Δείτε το.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ellen Page και Kate Mara ερωτεύονται στο «My Days of Mercy»

Μια νέα σχέση ανθίζει στη μεγάλη οθόνη. Η Ellen Page και η Kate Mara ερωτεύονται. Το πρώτο trailer του My Days of Mercy κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Βερβερίτσα on Tour! Η απολαυστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά ταξιδεύει σε...

  Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε όλα τα ταμεία στη θεατρική Αθήνα! Η "Βερβερίτσα" ετοιμάζει τις βαλίτσες της για μια μεγάλη καλοκαιρινή...

Η πιο χνουδωτή post-credit σκηνή της Marvel κυκλοφόρησε

Η Captain Marvel δεν ήταν η μόνη που μας συστήθηκε στη σόλο ταινία της. Στο φιλμ γνωρίσαμε και τη γάτα Goose (που δεν είναι απλή...

Πως ο άνθρωπος αλλάζει τον πλανήτη στο «Anthropocene: The Human Epoch»

Είναι γενικά γνωστή η επιρροή του ανθρώπου πάνω στον πλανήτη. Αλλά αν και το γνωρίζουμε δεν έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Το Anthropocene: The Human Epoch...

Μπορούν οι Avengers να γλυτώσουν απ’αυτό το Escape Room;

Μπορεί να νίκησαν τον Thanos, μπορούν όμως να γλυτώσουν απ’αυτό το Escape Room; Οι Avengers έχουν 45 λεπτά να λύσουν τους γρίφους του δωματίου. Θα τα...