Δεν έφτασαν όλα τα project των Avengers στον κόσμο. Το 2012 θα κυκλοφορούσε ένα video game που τελικά ακυρώθηκε. Τώρα όμως ήρθε στο φως ένα βίντεο απ’το gameplay του. Δείτε το.
Ο Mads Mikkelsen το ρίχνει στο αλκοόλ. Στο «Another Round» πειραματίζεται με το πόσο ποτό μπορεί να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Όσον αφορά τον τίτλο του John Wick φαίνεται πως ο Keanu Reeves είχε τον τελευταίο λόγο. Ή τους τελευταίους λόγους. Όπως μαθαίνουμε ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν Scorn αλλά ο Keanu Reeves δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ. Ο σεναριογράφος, Derek Kolstad, δήλωσε: «O μόνος λόγος που λέγεται John Wick είναι πως ο Keanu...
Το Dirt Music αποτελεί μεταφορά βιβλίου του Tim Winton. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί η Kelly MacDonald. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δράση με άρωμα Δανίας. Το Shorta σκηνοθετούν οι Frederik Louis Hviid και Anders Olholm. Ένα απόσπασμα κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια ιστορία από τον Β’ Παγκόσμιο ξεδιπλώνεται στο Summerland. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Gemma Arterton και Gugu Mbatha-Raw. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η νέα ταινία του Spike Lee θα προβληθεί απευθείας στο Netflix. Στο Da 5 Bloods πρωταγωνιστούν οι Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr.. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια οικογένεια ταξιδεύει αναζητώντας τον αγνοούμενο πατέρα του πρωταγωνιστή. Το Lovecraft Country έρχεται σε παραγωγή των Jordan Peele και J.J. Abrams. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η Universal έχει βάλει στόχο να αναβιώσει τα κλασσικά της τέρατα. Η πρώτη απόπειρα με τον Tom Cruise στο The Mummy αποδείχθηκε μεγάλη αποτυχία, και για λίγο τα τέρατα του στούντιο έμοιαζαν ανίκανα να επιστρέψουν. Μετά όμως ήρθε το πρόσφατο Invisible Man με την Elisabeth Moss και έδωσε νέα ζωή στο...
Ο Josh Gad συνεχίζει να επανενώνει cast κλασσικών ταινιών. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Splash με τον Tom Hanks. Το διασκεδαστικό βίντεο κυκλοφόρησε. Δείτε το.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι προβλήματα είχε το Bloodshot;

Πριν κλείσουν τα σινεμά ο Vin Diesel είχε νέα ταινία. Το CinemaSins βρίσκει μόνο λάθη. Ξεκαρδιστικά λάθη. Δείτε το νέο βίντεο.

Η Nina Hoss δασκάλα μουσικής στο «The Audition»

Η Nina Hoss μας αποκαλύπτει το μουσικό της ταλέντο. Στο The Audition ενσαρκώνει μία δασκάλα μουσικής. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Τρομακτικές μάγισσες στο trailer του «Coven»

Αν το Suspiria συναντούσε το The Craft… Το Coven έρχεται με μαγεία και τρόμο. Το trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Ένα video game των Avengers που δεν είδαμε ποτέ

Δεν έφτασαν όλα τα project των Avengers στον κόσμο. Το 2012 θα κυκλοφορούσε ένα video game που τελικά ακυρώθηκε. Τώρα όμως ήρθε στο φως ένα βίντεο...

Ο Mads Mikkelsen στο trailer του «Another Round»

Ο Mads Mikkelsen το ρίχνει στο αλκοόλ. Στο «Another Round» πειραματίζεται με το πόσο ποτό μπορεί να κάνει τη ζωή του καλύτερη. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε...