Το φιλμ έχει εντυπωσιάσει στα φεστιβάλ που προβλήθηκε. Και όχι μόνο αυτό αλλά βραβεύτηκε και για το σενάριο του στις Κάννες. Το επίσημο trailer του Portrait of a Lady on Fire κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Άλλη μια ιστορία αγάπης έρχεται στη μεγάλη οθόνη. Μια ιστορία απ’την Ινδία που κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια νέα σειρά έρχεται στο Hulu. Μια σειρά για έρωτες και λογοτεχνία. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια αγαπημένη animation είναι το Shrek Forever After. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι και τέλεια. Ένα βίντεο μας δείχνει τα προβλήματα της. Δείτε το.
Στο Queen & Slim πρωταγωνιστούν οι Daniel Kaluuya και Jodie Turner-Smith. Την ταινία σκηνοθετεί η Melina Matsoukas. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η δραματική ιστορία ενός πολεμικού φωτογράφου. Στο Hearts and Bones πρωταγωνιστεί ο Hugo Weaving. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Νέα κωμωδία με Tiffany Haddish, Rose Byrne και Salma Hayek. Δύο φίλες έχουν δική τους επιχείρηση αλλά στα πόδια τους μπλέκεται η Salma Hayek. Το επίσημο trailer του «Like a Boss» κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Το δημοφιλές τραγούδι του George Michael γίνεται ολόκληρη ταινία. Έχει μάλιστα πρωταγωνίστρια την Emilia Clarke. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Το μιούζικαλ Cats δεν θα είναι η μόνη ταινία με γάτες προσεχώς. Ένα animation απ’τη Κίνα μας δίνει ακόμα μια δόση από γάτες. Το πρώτο trailer του animation Cats κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Είμαστε όλοι ο Bill Hader! Συνήθως οι ταινίες χρησιμοποιούν κασκαντέρ για τις επικίνδυνες σκηνές των ηθοποιών. Βέβαια το επικίνδυνο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Στην περίπτωση του Bill Hader λίγο τρέξιμο είναι αρκετό. O κωμικός ηθοποιός είπε για την εμπειρία του στο It Chapter Two: «Ο James McAvoy μπορεί να γυρίσει τις επικίνδυνες σκηνές...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ματιά στο θρίλερ «A Good Woman Is Hard to Find»

Ακόμα ένα θρίλερ έρχεται για να μας τρομοκρατήσει. Στο A Good Woman Is Hard to Find πρωταγωνιστεί η Sarah Bolger. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Roy Andersson «About Endlessness»

Ο σκηνοθέτης του A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence έχει νέα ταινία. Και φαίνεται φυσικά ανάλογη του ύφους του Roy Andersson. Το επίσημο...

Βραδιά του Ερευνητή 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Βραδιά του Ερευνητή 2019 - Μια γιορτή για την Έρευνα και την Επιστήμη - Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, 17.00 – 24.00, Είσοδος...

Παιδιά κινδυνεύουν στο trailer του «The Cave»

Μια πραγματική ιστορία από τη Ταϊλάνδη. 13 παιδιά παγιδευμένα σε μια σπηλιά μέσα στο νερό και μια πολύ δύσκολη αποστολή για τη διάσωση του. Το επίσημο...

Πρώτη ματιά στο «Portrait of a Lady on Fire»

Το φιλμ έχει εντυπωσιάσει στα φεστιβάλ που προβλήθηκε. Και όχι μόνο αυτό αλλά βραβεύτηκε και για το σενάριο του στις Κάννες. Το επίσημο trailer του Portrait...