Πως θα ήταν το trailer του Cats με τη μουσική από το Us; Αρκετοί φαίνεται να ανατρίχιασαν με τις ανθρωπόμορφες γάτες (όχι εμείς). Μια πιο τρομακτική μουσική υπόκρουση ήταν αναμενόμενη και πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν είναι καθόλου άσχημη. Ορίστε το βίντεο.
Αυτό το ερώτημα δεν πεθαίνει ποτέ, και ο Leonardo DiCaprio κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να απαντήσει. Καθώς βρίσκεται στη προώθηση του Once Upon a Time in Hollywood ερωτήθηκε αν θα μπορούσε να χωρέσει στη πόρτα. Μπορεί εκείνος να μην απάντησε αλλά συμπρωταγωνιστές του δεν έχασαν ευκαιρία να τον πειράξουν. Δείτε...
Ώρα για λίγο ακόμα τρόμο. Το Creepshow έρχεται για να μας δώσει εφιάλτες. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Tim Miller σκηνοθέτησε το πρώτο Deadpool με μεγάλη επιτυχία. Αν και αρχικά ανέλαβε και το δεύτερο στη συνέχεια αποχώρησε. Η αιτία όπως αναφέρθηκε ήταν «καλλιτεχνικές διαφορές». Ο Tim Miller βέβαια σκηνοθετή τώρα το Terminator: Dark Fate, με το οποίο και βρίσκεται στο San Diego Comic Con. Μία ρεπόρτερ αποφάσισε να ρωτήσει την...
Με το Dark Phoenix οι X-Men βρέθηκαν στο διάστημα. Η ταινία δεν ήταν και πάρα πολύ διασκεδαστική βέβαια. Ο Beast όμως τώρα μας δείχνει πως πιλοτάρουν ένα τζετ στο διάστημα. Δείτε το.
Το «Agents of S.H.I.E.L.D. πλησιάζει στο τέλος. Από το San Diego Comic Con μας δείχνει υλικό απ’τη νέα σεζόν του. Το trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Με λίγη Φαντασία είμαστε πίσω στα 90s. Μια ελληνική ταινία για μια άλλη εποχή. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο David Oyelowo χάνει την οικογένεια του σε ένα μυστηριώδες έγκλημα. Λίγο μετά όμως λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη (δολοφονημένη) ανιψιά του... από το παρελθόν. Το πρώτο trailer του Don't Let Go κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια απ’τις πιο πολυαναμενόμενες δουλειές τις μικρής οθόνης. Το His Dark Materials είχε panel στο San Diego Comic Con. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Το κινηματογραφικό Cats δεν φαίνεται να είναι για όλους. Πολύς κόσμος φαίνεται να τρόμαξε με τις ανθρωπόμορφες γάτες. Εμείς πάντως εξακολουθούμε να ανυπομονούμε για τη ταινία. Δείτε το επίσημο trailer.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ματιά στο «Unmasking Jihadi John: Anatomy of a Terrorist»

Μια καλύτερη ματιά στη τρομοκρατία. Συγκεκριμένα σε έναν τρομοκράτη. Το πρώτο trailer του Unmasking Jihadi John: Anatomy of a Terrorist. Δείτε το.

Μια κωμωδία επιβίωσης στο «Exit»

Από τι Κορέα μας έρχεται μια ιστορία επιβίωσης. Το Exit πέρα από τη δράση έχει και χιούμορ. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Επίσημο trailer για τη 3η σεζόν του Dear White People

Από ταινία έγινε σειρά με μεγάλη επιτυχία. Τώρα το Dear White People φτάνει τη 3η σεζόν του. Το νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Το Cats συναντά το Us σε ένα διαφορετικό trailer

Πως θα ήταν το trailer του Cats με τη μουσική από το Us; Αρκετοί φαίνεται να ανατρίχιασαν με τις ανθρωπόμορφες γάτες (όχι εμείς). Μια πιο τρομακτική...

Τελικά θα μπορούσε να σωθεί ο Jack στον Τιτανικό;

Αυτό το ερώτημα δεν πεθαίνει ποτέ, και ο Leonardo DiCaprio κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει να απαντήσει. Καθώς βρίσκεται στη προώθηση του Once Upon...