Η Γη βρίσκεται συχνά σε κίνδυνο. Αυτή τη φορά είναι σειρά της Κίνας να τη σώσει. Το πρώτο trailer του The Wandering Earth κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η J. K. Rowling συνεχίζει τα μαγικά της με το Fantastic Beasts. Δεν μπορούν βέβαια οι ταινίες αυτές να συναγωνιστούν τα Harry Potter. Τι έχουν όμως να που τα Honest Trailers; Δείτε το βίντεο.
Δεν φανταζόμασταν ότι η Octavia Spencer μπορεί να γίνει τόσο τρομακτική. Στο «Ma» μας δείχνει το σκοτεινό της πρόσωπο. Το νέο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Τα παιχνίδια ζωντανεύουν ξανά για 4η ταινία. Το αγαπημένο franchise επιστρέφει. Ένα πρώτο trailer για το 4ο φιλμ κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο χρόνος του ως Batman έχει λήξει οριστικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ben Affleck δεν μπορεί να συνεργαστεί ξανά με την DC. Ο ίδιος φαίνεται πρόθυμος να σκηνοθετήσει κάποια ταινία της. Όπως δήλωσε: «Φαντάζομαι πως θα ήταν περίεργο να έρθω και να ασχοληθώ με άλλο χαρακτήρα. Μπορώ σίγουρα να φανταστώ να...
Μερικές φορές η δικαιοσύνη δεν είναι και τόσο αυτονόητη. Το Free Meek ακολουθεί τον αγώνα ενός ράπερ για απόδοση δικαιοσύνης. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η οικογένεια προσφέρει άφθονο υλικό και για δράματα και για κωμωδίες. Στο «Family» η Taylor Schilling καλείται να κάνει τη νταντά της ανιψιά της. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δύο φίλες είναι έτοιμες για ένα ταξίδι. Όταν όμως ο φίλος της μίας την εκμεταλλεύεται προέχει η εκδίκηση. Το πρώτο trailer του Firecrackers κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ένα ντοκιμαντέρ για συναυλία της Aretha Franklin που θεωρούταν χαμένο. Το Amazing Grace είναι μια ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε αυτή τη σπουδαία καλλιτέχνη. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ένα ντοκιμαντέρ για την πολιτική κατάσταση στην Αμερική στο Brink. Ένα ντοκιμαντέρ βέβαια δεν είναι αρκετό αλλά πιάνει ένα κομμάτι της κατάστασης. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.