Σε όλα τα remake κλασσικών ταινιών της Disney που γίνονται live-action αυτό δυσκολευόμαστε πολύ να το φανταστούμε. Ζωντανής δράσης ταινία με πρωταγωνιστή τον Jack Skellington; Πως; Το συγκεκριμένο φιλμ είναι και κλασσικό, και επανέρχεται κάθε Χριστούγεννα αλλά και η μορφή του Skellington έχει περάσει σε πολλά παιχνίδια και άλλου είδους αντικείμενα. Εν...
Ένα σοβαρό θέμα που πλήττει τα σχολεία στην Αμερική είναι το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να πάρει ένα όπλο και να σπείρει τον θάνατο. Στο Song of Parkland τίθεται αυτό το μείζον ζήτημα. Το μικρού μήκους κυκλοφόρησε online. Δείτε το.
Ξεκινάνε νωρίς τα αθλήματα τα περισσότερα παιδιά. Έτσι το Wrestle μας παρουσιάζει μερικούς νεαρούς αθλητές. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Κίνδυνος και εμμονές στο Killing Eve. Η σειρά σημείωσε επιτυχία και επιστρέφει με 2η σεζόν. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Η δραματική σειρά The Chi επιστρέφει για 2η σεζόν. Και συνεχίζει να κοιτάζει όλες τις πλευρές του Σικάγο. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια ευχάριστη κωμωδία με άρωμα Αυστραλίας. Ένα ζευγάρι έχει μόλις αρραβωνιαστεί αλλά το περιμένουν εκπλήξεις. Το πρώτο trailer του Top End Wedding κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια εντυπωσιακή ιστορία αξίζει και ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ. Το υλικό που είχε στην κατοχή της η NASA έφερε εις πέρας αυτόν τον σκοπό. Το επίσημο trailer του Apollo 11 κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Jake Gyllenhaal δεν είναι μόνο εξαιρετικό ηθοποιός είναι και πολύ καλός στο να χειρίζεται τον λόγο. Και ξέρει να τονίζει σωστά το ‘melancholy’ και δεν θα διστάσει να διορθώσει όποιον το κάνει λάθος. Και ας είναι αυτός ο κάποιος ο σκηνοθέτης της νέας του ταινίας, Velvet Buzzsaw. Απολαύστε το βίντεο.
3η σεζόν για το Descendants. Τα παιδιά των κακών κλασσικών ηρώων της Disney επιστρέφουν στη συνέχεια της σειράς. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Το «Isn’t It Romantic» φαίνεται να είναι μια πολύ καλή στιγμή για τη Rebel Wilson. Η ταινία τα πάει καλά και με τους κριτικούς και με το κοινό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Η Rebel Wilson θα ήθελε κάτι παραπάνω. Θα ήθελε και μια μικρή δόση Julia Roberts που τελεικά δεν συνέβη. Όπως δήλωσε: «Κάποια...