Ο Lucas Till πρωταγωνιστεί σε δράμα απ’τη δεκαετία του ’60. Στο Son of the South μεγαλώνει σε ρατσιστικό περιβάλλον αλλά διαλέγει άλλη κατεύθυνση. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Δύο τέρατα που ξεκίνησαν την καριέρα τους απ’τις ασπρόμαυρες ταινίες. Ο Godzilla και ο King Kong έφτασαν μέχρι την εποχή του CGI και κάνουν ακόμα επιτυχία. Το επίσημο trailer του Godzilla vs. Kong κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε. Το Bridgerton, που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Netflix, θα επιστρέψει με 2η σεζόν. Η σειρά επιδιώκει να φτάσει τις 8 σεζόν, όσα δηλαδή και τα βιβλία της σειράς. Το 2ο βιβλίο επικεντρώνεται στον Anthony Bridgerton, που ενσαρκώνει ο Jonathan Bailey. Αν και δεν θα είναι οι πρωταγωνιστές της επόμενη...
Μια δραματική ιστορία από την Ιαπωνία. Το «True Mothers» σκηνοθετεί η Naomi Kawase. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια δημοφιλής animated σειρά αποκτά live-action έκδοση. Στο Fate: The Winx Saga πρωταγωνιστεί η Abigail Cowen. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ένας νέος animated υπερήρωας κάνει την είσοδο του στη μικρή οθόνη. Το Invincible θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου. Ένα πρώτο απόσπασμα κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Μια απ’τις πιο διάσημες horror σειρές video game. Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει εγκαίρως για την επέτειο των 25 χρόνων του πρώτου παιχνιδιού. Ένα τρίτο trailer είναι εδώ. Δείτε το.
Μια σειρά με μαύρο χιούμορ και την Anna Paquin. Η πρώτη σεζόν του Flack αναμένεται σύντομα. Το επίσημο trailer κυκλοφόρησε. Δείτε το.
Ο Ben Affleck ανέλαβε κάποιες δουλειές που τον έκαναν αντιπαθή στο κοινό. Και ποιος δύσκολο απ’το να κατακτήσεις το Χόλυγουντ είναι να καταφέρει να κρατήσεις αυτή την την κατάκτηση. Για ένα χρονικό διάστημα της καριέρας του ο Affleck δεν έχαιρε της εκτίμησης του κόσμου και έπρεπε να αποδείξει και πάλι την...
Πως η Nichelle Nichols επηρέασε τις αποστολές στο διάστημα. Το Woman In Motion μας δείχνει την σχέση της με τη NASA. Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε. Δείτε το.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το cast του Cobra Kai συζητά για την επιτυχία της σειράς

Το Netflix είχε την χαρά να πάρει στην πλατφόρμα του την 3η σεζόν του Cobra Kai. Και είχε και ένα ολόκληρο επεισόδιο Afterparty προς τιμήν...

Εκδίκηση μετά από 6 χρόνια στη φυλακή στο «Payback»

6 χρόνια είναι αρκετά για να σχεδιάσει κανείς την εκδίκηση του. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Matt Levett. Ένα trailer του Payback κυκλοφόρησε. Δείτε το.

Το Netflix μας θυμίζει πόσο τρομακτικές είναι οι παιδικές ταινίες

Έχουν και οι παιδικές ταινίες τα τρομακτικά κομμάτια τους. Και το Netflix θέλει να μας το θυμίσει. Συγκεντρώνει αρκετά απ’αυτά σε ένα βίντεο. Δείτε το.

Πρώτο trailer για το δραματικό «Son of the South»

Ο Lucas Till πρωταγωνιστεί σε δράμα απ’τη δεκαετία του ’60. Στο Son of the South μεγαλώνει σε ρατσιστικό περιβάλλον αλλά διαλέγει άλλη κατεύθυνση. Το επίσημο trailer...

Ο Godzilla εναντίον του King Kong στο «Godzilla vs. Kong»

Δύο τέρατα που ξεκίνησαν την καριέρα τους απ’τις ασπρόμαυρες ταινίες. Ο Godzilla και ο King Kong έφτασαν μέχρι την εποχή του CGI και κάνουν ακόμα...