Home BLOGS Πήρατε χαμπάρι ότι η προφητεία του Νοστράδαμου για τον Trump βγήκε αληθινή και μένει να δούμε αυτό που έρχεται και για την Ελλάδα;

Πήρατε χαμπάρι ότι η προφητεία του Νοστράδαμου για τον Trump βγήκε αληθινή και μένει να δούμε αυτό που έρχεται και για την Ελλάδα;

0
852

Το πε και έγινε… Κόντρα σε ότι έλεγαν ο νέος πλανητάρχης εδώ και λίγους μήνες είναι ο Donald Trump και ήδη έχει φέρει τα πάνω κάτω! Ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και την πολιτική που θα ακολουθήσει ενώ παράλληλα είχε βάλει και στο παιχνίδι και την Ελλάδα.

Ο Rob Beschizza που συνέταξε το κείμενο αναλύει την αγγλική εκδοχή των τετράστιχων του Νοστράδαμου δίνοντας μεγάλο βάρος στη λέξη “trumpet” που σημαίνει «τρομπέτα». Είναι σαφής αναφορά στον πλανητάρχη Trump , αφού σύμφωνα πάντα με τον συντάκτη ο Νοστράδαμος συνήθιζε να χρησιμοποιεί λέξεις που παραπέμπουν σε ονόματα.

 

Το 40ό τετράστιχο αναφέρει:

«Η ψεύτικη τρομπέτα που ξεχειλίζει από παράνοια  θα αναγκάσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του».

Αυτό, σύμφωνα με τον αναλυτή του κειμένου υποδεικνύει ότι ο Trump θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει τη νομοθεσία της, πιθανώς για θέματα που αφορούν για θέματα μετανάστευσης.

 

9+1 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε την Αθήνα!

 

Ακόμα να το δεις; Αυτό είναι το νέο video clip για το κομμάτι “Aeroplane” από τον Leon of Athens!