HomeBLOGSΣΥΡΙΖΑ: «Η ελπίδα έρχεται» - Κλοπή του λογότυπου και του συνθηματικού

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ελπίδα έρχεται» – Κλοπή του λογότυπου και του συνθηματικού

H δημιουργικότητα χάθηκε και οπωσδήποτε οι ιδέες στέρεψαν. Όλα αυτά βεβαίως τη στιγμή που η μάχη ανάμεσα στα κόμματα έχει φουντώσει και τα επιτελεία σπεύδουν καθημερινά στα κανάλια, αποζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού.

Το Athenstimeout.gr σας αποκαλύπτει πως το εφάνταστο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι πιστή αντιγραφή του λογότυπου γνωστής ιστοσελίδας. 

 

Και αν νομίζατε πως το σύνθημά της Κουμουνδούρου «Η ελπίδα έρχεται» είναι έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ κάνετε λάθος. Πρόκειται για πιστή μεταφορά του ιστορικού συνθήματος της καμπάνιας που έκαναν στην Χιλή ενάντια στη χούντα του Πινοσέτ. Με άλλα λόγια “La alegría ya vien” «H ευτυχία έρχεται». Το εν λόγω σύνθημα ακούστηκε για πρώτη φορά στο δημοψήφισμα του 1988.

Την πηγή έμπνευσης παραδέχθηκε και ο 39χρονος Τάσος Κορωνάκης που είναι συντονιστής της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Χαίρομαι που το είδατε στην καμπάνια μας κι είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ζούμε κι εμείς σε μια έκτακτη κατάσταση, σε μια χώρα που υποφέρει. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσει η Αριστερά, αλλά ο λαός. Η καμπάνια της Ν.Δ. είναι ετεροπροσδιοριζόμενη, μας λέει συνεχώς τι τρομερά πράγματα θα συμβούν αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι’ αυτό δεν στέκεται από το τρολάρισμα, την αποδομεί ο ίδιος ο κόσμος. Η δική μας καμπάνια δεν κοιτάζει πίσω, αλλά μπροστά. Κι όπως έκαναν και οι Χιλιανοί, δεν στεκόμαστε στον πόνο που ζήσαμε, αλλά στη χαρά που θα ζήσουμε αν κερδίσουμε όλοι μαζί».

Δαβάστε επίσης:

 

O David Beckham πρωταγωνιστής στη νέα διαφήμιση της Η&Μ!

 

Απίστευτο! Η Δήμητρα Ματσούκα έγινε άγαλμα!(φωτο)

 

Διαβαστε επισης

loading...