HomeBLOGSΤελικά υπάρχουν και… είναι ανάμεσά μας!;

Τελικά υπάρχουν και… είναι ανάμεσά μας!;

Είτε πιστεύεις στην εξωγήινη μορφή ζωής είτε όχι, δεν γίνεται να μην αναρωτιέσαι πότε πότε «είμαστε τελικά μόνοι;». Υπάρχουν άπειρες θεωρίες γύρω από το γεγονός ότι εξωγήινη μορφή ζωής πράγματι υπάρχει και έχει ήδη έρθει στον πλανήτη μας.

 

Σε αυτούς που το πιστεύουν λοιπόν αυτό, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα ένα όνομα προκειμένου να το αποδείξει και αυτός είναι Robert Bigelow. Και δεν είναι όποιος και όποιος. Μιλάμε για έναν μεγιστάνα της αεροδιαστημικής του οποίου η περιουσία ανέρχεται περίπου στο 1 δις, και ο οποίος εργάζεται με την NASA. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν είναι πεπεισμένος ότι εξωγήινοι υπάρχουν ήδη ανάμεσά μας.

 

Δεν ξέρουμε αν επηρεάστηκε από τον Vinny Ohh ο οποίος έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για πάνω από 100 πλαστικές προκειμένου να μοιάζει με εξωγήινο. Έχει μάλιστα προχωρήσει και σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων προκειμένου να μην ανήκει σε κανένα από τα δύο φύλα.

 

3ddda6e800000578-4274396-image-a-1_1488447815292.jpg

 

Ο δισεκατομμυριούχος λοιπόν σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του σε ερώτηση για το αν έχουν ήδη έρθει στην Γη UFO απάντησε:

 

«Υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία. Και έχω ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια, και πιθανότατα να ξοδέψω ακόμα τόσα για να το αποδείξω. Το προηγούμενο μήνα, ένα ύποπτο αντικείμενο πέρασε κοντά από την Σελήνη προκαλώντας την προσοχή μας μιας και μπορεί να αποτελεί απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι πιο κοντά μας από ότι νομίζουμε.

 

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε.. Μήπως λέμε μήπως είναι τρελή σπατάλη χρημάτων που θα μπορούσαν να δοθούν για να σωθεί αυτός ο πλανήτης από το να ψάχνουμε απαντήσεις σε κάποιον άλλο;;;;

 

Oι 25 κορυφαίοι προορισμοί για το 2017 με ένα ελληνικό νησί να κατακτά την 6η θέση!

And the winner is… Αυτή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο! Αν σε παίρνει να μείνεις εκεί δλδ…

Διαβαστε επισης

loading...