Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τελικά είναι ο Αλέξης Τσίπρας ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου;
Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!
Τη Δευτέρα 26 Μαΐου η Ελένη μαγειρεύει με τον Ανδρέα Λαγό. Ο Ανδρέας φτιάχνει πεϊνιρλί με πολίτικα λουκάνικα, κέικ με λευκή σοκολάτα και φρούτα του δάσους και δείχνει τα μυστικά για το τηγάνισμα των μικρών ψαριών.
Την Τρίτη 27 Μαΐου η Ελένη φιλοξενεί τον μάγειρα Γιώργο Παπαπαρασκευά και την mixologist Δήμητρα Αντωνακοπούλου. Φτιάχνουν μοσχαρίσιες μπουκιές με γλυκόξινη σος, καπνιστό κοτόπουλο με λαχανικά stir fry και δύο εύκολα, δροσιστικά κοκτέιλ.
Την Τετάρτη 28 Μαΐου μαγειρεύει ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης παρέα με τον Ανδρέα Λαγό. Δείχνουν τη συνταγή για κριθαράκι με σουπιές και σαλάμι, για τα χοιρινά μπριζολάκια με σπιτική bbq sauce και το νέο γλυκό cronut που κάνει θραύση παγκοσμίως σε σπιτική εκδοχή.
Την Πέμπτη 29 Μαΐου μαγειρεύουν ο Δημήτρης και η Ματίνα Δελητζά. Φτιάχνουν μπουγάτσα με κρέμα σοκολάτας, μια εύκολη κολοκυθόπιτα και παρουσιάζουν τον κόρθο που γίνεται τραγανό κουλούρι και συνοδεύει την χωριάτικη.
Την Παρασκευή 30 Μαΐου η Ελένη φιλοξενεί τους ζαχαροπλάστες Τίμο Βλάχου και Άμπερ Σαρμέι από τη Θεσσαλονίκη. Ο Τίμος φτιάχνει τα φημισμένα ανώμαλα και ένα τσιζκέικ ανάποδο σε ποτήρι. Η Άμπερ ετοιμάζει ένα εύκολο κέικ με πρωτότυπη σπιτική διακόσμηση.