HomeNEWSΈπιασε την καλή και δεν μιλάμε για τζόκερ! Πως μετέτρεψε 200 δολάρια...

Έπιασε την καλή και δεν μιλάμε για τζόκερ! Πως μετέτρεψε 200 δολάρια σε 1 εκατομμύριο και παρακινεί τους πάντες να το δοκιμάσουν!

Κλασσική ιστορία ενός άντρα που δεν έχει αρκετά χρήματα και τελικά βρίσκει τρόπο να βγάλει εκατομμύρια… Τέτοιες ιστορίες διαβάζεις στο ίντερνετ κάθε μέρα. Ένα όμως που αυτή δεν ανήκει στην κατηγορία της ουτοπίας αλλά είναι καθόλα αληθινή!

 

Ιδού ο Trevor Chapman, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του LDSman. O 33χρονος που ξεκίνησε την δουλειά αυτή από το σπίτι τα βράδια παράλληλα με την κανονική του δουλειά. Τι έκανε; Ασχολήθηκε με το e-commerce.  Η εταιρεία του στοίχησε 200 δολάρια συν την αγορά του domain του και έφτασε να αξίζει 1 εκατομμύριο μέσα σε τρεις μήνες. Και όλα αυτά πουλώντας κινέζικα προϊόντα.

 

Ο ίδιος ακολουθεί αυτό το μότο: «Αν δεν βρεις ένα τρόπο να βγάζεις λεφτά ενώ κοιμάσαι , θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις».

 

Δεν παρακινεί τους πάντες να αφήσουν τις δουλειές τους προς Θεού, απλά υποστηρίζει ότι είναι κάτι που μπορεί να ξεκινήσει από το πουθενά, παράλληλα με μια κανονική δουλειά και … βλέποντας και κάνοντας μπορείτε και εσείς ίσως να γίνεται οι επόμενοι εκατομμυριούχοι.

 

Τώρα δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο πιάνει μόνο σε χώρες όπως η Αμερική, μένει να το μάθουμε αν το προσπαθήσει κάποιος ντόπιος!!!

 

5 αριστερόχειρες που άλλαξαν για τα καλά τον κόσμο όπως τον ξέρουμε… Τους ξέρατε;

Ερασιτεχνικό video από το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο ever να το σφυροκοπάει η τρικυμία προκαλεί τρόμο και γίνεται viral!

Διαβαστε επισης

loading...