HomeNEWSΕσύ για πόσα θα έμενες στο κρεβάτι σου; Χιλιάρικα εννοούμε… γιατί σου...

Εσύ για πόσα θα έμενες στο κρεβάτι σου; Χιλιάρικα εννοούμε… γιατί σου έχουμε μια πρόταση!

Θα μπορούσες κάλλιστα να κοιμηθείς σε χιλιάδες μέρη αλλά πάλι να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το κρεβάτι σου. Είτε τρίζει, είτε είναι μικρό, είτε, είτε… είναι το μικρό σου «καταφύγιο». Για αυτό αν θα σας προσέφεραν την ευκαιρία να μείνετε στο κρεβάτι σας για 60 μέρες και να πληρωθείτε αδρά για αυτό, θα λέγατε ψάχνατε που να υπογράψετε έτσι;

 

Καλά τα νέα που σας έχουμε λοιπόν, μιας και ερευνητές του γαλλικού διαστημικού ιατρικού ινστιτούτου ψάχνουν για εθελοντές που θα το κάνουν, δλδ να μείνουν στο κρεβάτι για 2 μήνες, έναντι του ποσού των 16,000 δολαρίων!

 

Ναι καλά διαβάσατε, εθελοντές όχι για να κοιμηθούν στο διάστημα αλλά στο ίδιο τους το κρεβάτι επί Γης!

 

Για την ακρίβεια ψάχνουν 24 μη καπνιστές, υγιείς υποψήφιους, οι οποίοι δεν έχουν κάποια αλλεργία και η μέγιστη μάζα σώματός τους να είναι ανάμεσα στο 22 και το 27, οι οποίοι θα πρέπει να περάσουν από τεστ πριν και μετά την ξάπλα των 2 μηνών.

 

Και κάτι για να σας προσγειώσουμε όλους εσάς που ψάχνετε ήδη τα συμβόλαια… Κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να σας αλλάξουν γνώμη, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν τις ανάγκες τους και να καθαρίζονται γενικά στο κρεβάτι ενώ θα πρέπει να ακολουθούν ρητά τον ένα και μοναδικό κανόνα, αυτόν που υπαγορεύει ο ένας τους ώμος να ακουμπάει πάντα στο κρεβάτι!

 

Σκοπός της όλης διαδικασίας; Να δουν την διαφορά που υπάρχει σε κάποιον που δεν πάτησε πόδι στο έδαφος για μεγάλη χρονική διάρκεια.

 

Πως σας φάνηκε;

 

Και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στον θάνατο της.. ομιλίας..

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο… Νέο viral κομμάτι από τον Tus αφιερωμένο στο Survivor και τον Αγγελόπουλο! Ακούστε το!

Διαβαστε επισης

loading...