HomeNEWSΟ Βrad Pitt μιλάει για το διαζύγιο του

Ο Βrad Pitt μιλάει για το διαζύγιο του

Ο Brad Pitt  αγαπάει πολύ το παλιό του σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ, όπου ζει από το 1994. Αυτό το σπίτι φέρνει τις δικές του ιστορίες, όχι μόνο για το πότε το ζευγάρι  Jolie-Pitt ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά και πίσω στο παρελθόν, όταν ο Jimi Hendrix συνετρίβη εδώ. Υπάρχουν άλλα ακίνητα του σε άλλα μέρη συμπεριλαμβανομένου ενός château στη Γαλλία, και σπίτια στη Νέα Ορλεάνη και τη Νέα Υόρκη, αλλά αυτό ήταν πάντα το παιδικό σπίτι των παιδιών του, λέει. Και παρόλο που δεν είναι εδώ τώρα, έχει αποφασίσει ότι είναι σημαντικό να είναι.

 

Ο Quentin Tarantino βρήκε τελικά ένα σπίτι για τη νέα του ταινία

Ο Pitt, αποπνέει ευχαρίστηση, γενική ευπρέπεια και έχει αίσθηση του χιούμορ, αν και λίγο σκοτεινή. Eίναι ο πρώτος που αναγνωρίζει ότι υπήρξε χάος τους τελευταίους έξι μήνες, κατά τη διάρκεια του οποίου τον αποκαλεί «περίεργο» χρόνο. Έχοντας βρεθεί σε ένα ταξίδι που δεν είχε σκοπό να κάνει, παραδέχεται ότι ήταν “αυτοεπιβαλλόμενος”. Το δυστυχώς χειρότερο από αυτό εμφανίστηκε στο κοινό τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όταν ήταν σε μια πτήση προς το Λος Άντζελες σε ιδιωτικό αεροπλάνο, υπήρξε αναφερθείσα διαφωνία μεταξύ του Pitt και ενός από τα έξι παιδιά του, του 15χρονου Maddox. Κάποιος μέσω ανώνυμου τηλεφωνήματος απευθύνθηκε στις αρχές, γεγονός που προκάλεσε έρευνα του FBI (τελικά το συμβάν έκλεισε χωρίς κατηγορία).

 

 

Πέντε ημέρες αργότερα, η σύζυγός του, η Angelina Jolie, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Μέχρι τότε, όλα στον κόσμο του Pitt ήταν σε ελεύθερη πτώση. Δεν ήταν μόνο μια κρίση δημοσίων σχέσεων – υπήρξε ένας πατέρας που ξαφνικά στερήθηκε τα παιδιά του, σύζυγος χωρίς σύζυγο. Και εδώ είναι, μόνος,  ένας 53χρονος πατέρας / πρώην σύζυγος, που βρισκόταν στη μέση μιας ζωής που κατέρεε, προσπαθώντας να κατανοήσει, να βρει έναν τρόπο να μαζέψει τα κομμάτια του.

Τον Νοέμβριο, βγήκε η ταινία Allied, με πρωταγωνιστές τους BradPitt και Marion Cotillard. Στην πρεμιέρα περιγράφηκε ως “χαστούκι”, και o λόγος ήταν οι φήμες για μια σχέση του ιδίου με την Cotillard. Σε μια συνάντηση σε συναυλία της Μarion και της Jolie , ήταν τόσο επιθετικές μεταξύ τους, που η Cotillard πήρε στα κοινωνικά μέσα για να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση, τονίζοντας την αγάπη της για τον δικό της συνεργάτη, με τον οποίο ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί. Σε αυτό το φλέγον θέμα, θα έλεγα ότι ο Brad μοιάζει περισσότερο με έναν από τους απαθανατισμένους χαρακτήρες του Samuel Beckett, σε ένα κενό τοπίο, θέτοντας μεγάλα ερωτήματα για έναν μάταιο κόσμο.

πηγή: MANSLIFE.GR

Διαβαστε επισης

loading...