HomeSHOWBIZΣωκράτης Αλαφούζος: «Θα μπορούσαμε να είμαστε και πάλι μαζί με την Άριελ»

Σωκράτης Αλαφούζος: «Θα μπορούσαμε να είμαστε και πάλι μαζί με την Άριελ»

Να αναθερμάνει τη σχέση τους θέλει ο Σωκράτης Αλαφούζος, διαλαλώντας ότι θα ήθελε να τα ξαναβρεί με την πρώην του Άριελ Κωνσταντινίδη.

Επιστρέφοντας από το εξωτερικό, όπου διέπρεψε και κέρδισε πολλά βραβεία με την σκηνοθεσία ταινίας μικρού μήκους, μίλησε στο FThis για το χωρισμό του με την Άριελ Κωνσταντινίδη. «Η  Άριελ  με συνόδευσε σε δύο από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, που έγιναν τον προηγούμενο μήνα. Παρευρεθήκαμε μαζί  στο φεστιβάλ της Μαδρίτης, όπου προβλήθηκε η ταινία και κατέκτησε κοινό και κριτές. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έκανε κάτι ο ένας στον άλλο για να μην μιλάμε».

Θα έλεγε όχι σε μια επανασύνδεση όμως; «Δεν είναι θέμα διάθεσης, γιατί προσωπικά την έχω, αλλά δεν φτάνει να την έχω μόνο εγώ. Είναι και θέμα προσπάθειας. Υπήρξαμε μαζί, αγαπηθήκαμε πολύ και το έχουμε δηλώσει. Δεν αποκλείω κάτι.  Αγαπιόμαστε πολύ με την Άριελ. Αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπήρξαν στη σχέση μας, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και πάλι μαζί». Άρα αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός… Η μία βγαίνει και λέει κλαίγοντας ότι τον αγαπάει ακόμα, εκείνος διαλαλεί ότι την αγαπάει και θα ήθελε να τα ξαναβρούν… Άντε βρε και γω κουμπάρα (μπας και ησυχάσουμε)!

Διαβαστε επισης

loading...