HomeSHOWBIZΠέτρος Φιλιππίδης: «Όταν είμαι πολύ καλός ηθοποιός και σπουδαίος πρωταγωνιστής, γιατί να...

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όταν είμαι πολύ καλός ηθοποιός και σπουδαίος πρωταγωνιστής, γιατί να μην το πω;»

Μήπως το παρακάνει λίγο με τις δηλώσεις του;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλοντας να απαντήσει στον όρο «ψώνιο» που γράφτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, μίλησε στο TV Έθνος εξηγώντας… με ανεξήγητο τρόπο. Εκεί που πήγε να μπαλώσει τα πράγματα, νομίζω τα έκανε χειρότερα. Περήφανος για τη δουλειά του αράδιασε ένα κάρο εγκώμια για το άτομό του, κάτι που αμέσως τον κάνει «ψώνιο» θέλοντάς ή μη.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όταν κάνω σπουδαίες δουλειές, γιατί να μην το πω; Κι όταν είμαι πολύ καλός ηθοποιός… και σπουδαίος πρωταγωνιστής, γιατί όχι; Και κάτι ακόμα! Στην Ιστορία θα μείνει ο Χειλάκης, που έπαιξε έναν καταπληκτικό Οιδίποδα, ο Μπέζος, που μαζί με τον Μαστοράκη έκαναν υπέροχες Νεφέλες, ο Φιλιππίδης που έπαιξε καλούς Ιππής… Δεν θα μείνουν πικρόχολα σχόλια».

Πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και το ταλέντο του (το οποίο είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά ας αφήνει τον κόσμο να το κρίνει) πρόσθεσε: «Δεν απαντώ σε ανυπόγραφα σχόλια και δη κακεντρεχή. Πόσο μάλλον όταν δεν μένουν στο καλλιτεχνικό μου έργο, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Θεωρώ αδιανόητο να με "χτυπάνε" με αναφορές για τη σύζυγό μου, την Ελπίδα. Δεν θα "χαλαστώ" επειδή με λέει κάποιος "ψώνιο"… Το' χω αποδείξει στα τριάντα χρόνια που είμαι στον χώρο ότι δεν είμαι τέτοιο. Ας κάνουν ανελέητη κριτική στο έργο μου, αλλά θεωρώ άνανδρο, ποταπό, ανέντιμο, γελοίο και φτηνό να με χτυπούν κάτω απ' τη μέση, χρησιμοποιώντας την ίδια μου την οικογένεια». 

Διαβαστε επισης

loading...