HomeSHOWBIZΟ Φώτης Σεργουλόπουλος σε ρόλο Dj για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε ρόλο Dj για φιλανθρωπικό σκοπό

Με μουσική από τα 80's και τα 90's ο αγαπημένος παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος

θα μας κρατήσει συντροφιά στο cocktail bar restaurant Shamone στις 23 Σεπτεμβρίου. Στο τέλος της βραδιάς θα συγκεντρωθεί ένα ποσό για την οικονομική υποστήριξη των απόρων και φορέων του aids Κορυδαλλού. 

Δείτε την πρόσκληση του Φώτη σε ρόλο Dj!

Have fun for good reason @ Shamone

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Αυτήν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το Shamone διοργανώνει μια ειδική βραδιά για την οικονομική υποστήριξη των απόρων ασθενών κρατουμένων και φορέων του aids του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού.

 

Σε μια βραδιά με τραγούδια από τις δεκαετίες των 80’s και 90’s o Φώτης Σεργουλόπουλος σε ρόλο Dj μας περιμένει να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στην ξεχωριστή αυτή προσπάθεια.

 

Μόνο για αυτήν την Κυριακή στην τιμή κάθε ποτού (7€) προστίθεται 1€ το οποίο θα προορίζεται για τους σκοπούς της εκδήλωσης.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μετά από παράκληση των υπευθύνων του Νοσοκομείου Κρατουμένων Κορυδαλλού για την οικονομική στήριξη των απόρων ασθενών κρατουμένων και κυρίως φορέων του aids, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις καθημερινές τους ανάγκες και πιο συγκεκριμένα για την καταβολή του αναγκαίου παράβολου των 46,14€ που απαιτείται προκειμένου οι φορείς να εξεταστούν από υγειονομική επιτροπή για να τους χορηγηθεί το ανάλογο επίδομα ασθενείας.

 

 

Θα σας περιμένω από κοντά,

Φώτης Σεργουλόπουλος

 

 

Shamone: Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι | Τηλ: 2103450144

 

Διαβαστε επισης

loading...