HomeSHOWBIZH πρωινή Αυτοκρατορία που κατέρρευσε. Από την Ρούλα και την Πόπη στην...

H πρωινή Αυτοκρατορία που κατέρρευσε. Από την Ρούλα και την Πόπη στην Ελένη, και από την Ελεονώρα, στους Καραμεροχαριτάτους, τον Παπαδάκη, και το μεγάλο κενό.

Ο ΑΝΤ1 που επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια στην πρωινή ζώνη, αποχαιρετά το αγαπημένο ψυχαγωγικό τρίωρο που εκτός από εκλεκτή παρέα στους τηλεθεατές,  ανέδειξε νέα πρόσωπα και ταυτόχρονα έχτισε καριέρες.

Οι τίτλοι πολλοί, οι παρουσιαστές δεκάδες, εκατοντάδες  τεχνικοί και εργαζόμενοι, και χιλιάδες καλεσμένοι απασχόλησαν  για 21 χρόνια το πρωινό βασίλειο του Αντ1.Από την μοναδική Ρούλα Κορομηλά στην Πόπη Χατζηδημητρίου, και από την εστεμμένη Βασίλισσα της πρωινής ζώνης σε αντεννικό έδαφος Ελένη Μενεγάκη στην νεοφερμένη Ελεονώρα Μελέτη. Στη συνέχεια που αρχίζει και η πτώση της πρωινής αυτοκρατορίας, την σκυτάλη παίρνουν πολλά και ηχηρά ονόματα της Showbiz,  Κατερίνα Ζαρίφη και Νίκος Μουτσινάς, Γιώργος Λιανός και Δέσποινα Καμπούρη, Βίκυ Καγιά, με φωτεινό ευτυχώς σηματοδότη τις χρονιές 2009-2011 που ένα νέο  πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα κόνσεπτ κάνει την εμφάνιση του.Προκειται για το 10 με 1 μαζί,  με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο στο τιμόνι της ενημέρωσης, σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία, το λεγόμενο infotainment, που κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για 2 χρόνια.Την επόμενη χρονιά το κανάλι επενδύει σε μία ενιαία ζώνη 7 με 1 με τους Γιώργο Παπαδάκη, Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και το δίδυμο Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστο Φερεντίνο να καλημερίζουν τους τηλεθεατές στο "πρωινό Αντ1". Η αυτοκρατορία που κατέρρευσε μας άφησε την πιο γλυκιά γεύση.  Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το 1992 μέχρι το 2012.

Διαβαστε επισης

loading...