HomeCINEMAThe Goon: animation με μαφιόζους, ζόμπι (και άλλα πολλά!!!), από τον David...

The Goon: animation με μαφιόζους, ζόμπι (και άλλα πολλά!!!), από τον David Fincher, ζητάει τη βοήθεια σου!

Δύσκολη η χρηματοδότηση στις μέρες μας, ακόμα και για τον David Fincher Se7en», «Fight Club», «The Girl With the Dragon Tattoo») και την παρέα του στο Blur Studio. Για τη δημιουργία του «The Goon» ζητάνε τη βοήθεια του κόσμου (τη δική μας δηλαδή) μέσω της γνωστής crowdfunding πλατφόρμας, Kickstarter.

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να απολαύσει το φιλμ στη μεγάλη οθόνη μπορεί να συνεισφέρει το ποσό της αρεσκείας του επιλέγοντας την αντίστοιχη ανταμοιβή.

Για όποιον δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το Kickstarter: αν το project δεν φτάσει το χρηματικό στόχο που έθεσε, στο χρονικό διάστημα που όρισε, δεν χρεώνονται όσοι το υποστήριξαν.

Αν πάντως φτάσει τον στόχο (μακάρι!), θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα story reel  ολόκληρης της ταινίας, οπότε θα έχουν κάτι χειροπιαστό να δείξουν στους επενδυτές για να τους πείσουν να υποστηρίξουν το έργο ώστε να φτάσει εν τέλει στη μεγάλη οθόνη. Και με την αγάπη που θα έχει δείξει και ο κόσμος δεν πιστεύω να δυσκολευτούν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αν όλα πάνε καλά, θα ακούσουμε τους Clancy Brown ως The Goon και Paul Giamatti ως Franky (ο κολλητός του The Goon).

Οι δημιουργοί υπόσχονται πως θα είναι «φασαριόζικο, βίαιο και θα το θεωρήσει προσβλητικό η γιαγιά σου.» Και κρίνοντας και απ’ το υλικό που μας παραθέτουν θα είναι και έξτρα διασκεδαστικό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας (όπου ο Fincher προσπαθεί να πείσει παντός είδους target groups), το concept trailer και υποστηρίξτε το ΕΔΩ!

Διαβαστε επισης

loading...