HomeSHOWBIZΑποκλειστικό!! Ο Ντίνος Καρύδης στο athensbars... "Ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πολυτάλαντος"

Αποκλειστικό!! Ο Ντίνος Καρύδης στο athensbars… “Ο Θοδωρής Αθερίδης, είναι πολυτάλαντος”

Ο Ντίνος Καρύδης, ευγενικός και γλυκομίλητος όπως πάντα, δέχθηκε να μας μιλήσει, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την τηλεοπτική πραγματικότητα με ειλικρίνεια και ρεαλισμό!

 

1. Έχετε συνεργαστεί με μεγαθήρια του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ποια συνεργασία έχετε ξεχωρίσει και γιατί;

 

1. Την συνεργασία μου με τον ταλαντούχο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, γιατί πέρα από σπουδαίος ηθοποιός είναι και υπέροχος άνθρωπος!!!

 

2. Υπήρξατε τηλεοπτικός πατέρας του Θοδωρή Αθερίδη. Ποια είναι η σχέση σας μαζί του, δεδομένου ότι είναι και στενός συνεργάτης της κόρης σας Σμαράγδας;

 

2. Ο Θοδωρής είναι πολυτάλαντος, γράφει, παίζει, σκηνοθετεί! Το τελευταίο του έργο Άγρια Δύση που παίζεται στο θέατρο Αποθήκη, το θεωρώ ένα από τα καλύτερα του Νεοελληνικού Θεάτρου και η παράσταση θαυμάσια!!! Όσο για τη σχέση μας είναι σχέση αλληλοεκτίμησης και αγάπης!!!

 

3. Ποιος έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τηλεοπτική πραγματικότητα; Οι καναλάρχες ή οι τηλεθεατές;

 

3. Οι ευθύνες είναι μοιρασμένες 50-50 !!!

 

4. Η κόρη σας ακολούθησε τον δρόμο σας.. Ήσασταν σύμφωνος με την απόφαση της;

 

4. Μα δεν αποφασίζω εγώ για το παιδί μου!!! Είχε την απόλυτη ελευθερία να κυνηγήσει το όνειρο της !!! Άλλωστε έχει τα προσόντα για το δύσκολο αυτό επάγγελμα.

 

5. Ζήσατε στην Ελλάδα της ανάπτυξης τις προηγούμενες δεκαετίες και τώρα βλέπετε την απόλυτη αποσύνθεση του κράτους, πως το βιώνετε; Σας έχει επηρεάσει η κρίση;

 

5. Σε ποιες προηγούμενες δεκαετίες υπήρχε ανάπτυξη; Προσωπικά δεν τις θυμάμαι!!! Πάντα είχα την αγωνία αν θα έχω να πληρώσω το νοίκι μου !!! Τα ίδια βιώνω και τώρα.. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!!

 

6. Θα ήθελα το δικό σας μήνυμα για την σημερινή κατάσταση; Είστε αισιόδοξος;

 

6. Είμαι αισιόδοξος ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν, όπως τα κατάφεραν σε όλες τις δύσκολες στιγμές στο διάβα της Ιστορίας !!!

 

7. Πώς βλέπετε τους σημερινούς ηθοποιούς και ποιες διαφορές διακρίνεται από τους ηθοποιούς της γενιάς σας;

 

7. Ο λαός μας είναι χαρισματικός λαός!!! Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ταλαντούχοι ηθοποιοί και όχι μόνο !!!

 

8. Oι τουρκικές σειρές έχουν κατακλείσει την ελληνική τηλεόραση και έχουν γίνει η αιτία να μείνουν άνεργοι πολλοί συνάδελφοι σας. Βλέπετε τουρκικά σήριαλ; Αν είχατε πρόταση να παίξετε σε τούρκικο έργο θα δεχόσασταν;

 

8. Μα πάντα υπήρχαν ξένες σειρές στην τηλεόραση!!! Τώρα βέβαια έχουν ελαττωθεί οι ελληνικές !!! Στην εποχή που πρωτόπαιξα εγώ στην τηλεόραση υπήρχαν μόνο δύο κανάλια, το έξης ένα, η ΥΕΝΕΔ και οι τηλεοπτικές σειρές ελάχιστες!!! Όσο για το αν θα έπαιζα σε μια ξένη τηλεοπτική σειρά, βεβαίως και θα έπαιζα, επαγγελματίας είμαι!!! Αλλά δεν το βλέπω, γιατί δεν ομιλώ άλλη γλώσσα από την ελληνική!!!

Διαβαστε επισης

loading...