HomeSHOWBIZΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΗ

Η Ναταλία Γερμανού δεν είναι από τα άτομα που δε σχολιάζουν την αποχώρηση ή πρόσθεση μελών της εκπομπής της, τάδε έφη Ελεονώρα Μελέτη με Πετροτσέλι.

Αμέσως μόλις ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή του «Μες στην καλή χαρά» ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από το πάνελ. 

«Είναι λίγο δύσκολος ο πρόλογος για μένα σήμερα. Αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Δυστυχώς από σήμερα η αγαπημένη Ευαγγελία δεν θα είναι στη παρέα του «Μες στην καλή χαρά», πράγμα, το οποίο μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω πολύ ειλικρινά αυτό. Η Ευαγγελία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, πολύ σπουδαίο, την αγαπάμε όλοι εμείς εδώ στον Alpha. Τη θεωρούμε εξαιρετικά αξιόλογη και δε φοβόμαστε καθόλου ότι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα στην τηλεόραση. Και εδώ, πολύ πιθανό. Δεν χρειάζεται νομίζω να πω περισσότερα πράγματα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το γεγονός ότι πρέπει να κάνουμε σήμεραα μια κεφάτη εκπομπή, δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε την απουσία της Ευαγγελίας. Η Ευαγγελία ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπάμε και νομίζω ότι και κείνη, επειδή της μίλησα, δε θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας, επειδή εκείνη δεν είναι πλέον στην παρέα μας». Βέβαια, το λόγο δε μας είπε, αλλά κάτι είπε τουλάχιστον! Να τα βλέπουν μερικές αυτά!

Διαβαστε επισης

loading...