HomeMUSIC-OLDΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ALBUM

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και σας αποκαλύπτουμε μερικές λεπτομέρειες για αυτό!

Το νέο αυτό album θα έχει τον τίτλο "Αφετηρία" όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει και θα κυκλοφορήσει αυτή τη Κυριακή με την εφημερίδα Real News

Το εξώφυλλο του νέου δίσκου έχει επιμεληθεί ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, με ένα αμφιλεγόμενο εξώφυλλο όπου δείχνει έναν άνθρωπο σε κίνηση, στο πόδι του οποίου βρίσκεται ένα σκυλάκι ή μια αλεπού. Ίσως ο τίτλος του δίσκου "Αφετηρία" να αποτυπώνεται στο εξώφυλλο ως η αφετηρία για έναν αγώνα δρόμου, αφού υποθετικά πάντα ο άνθρωπος που απεικονίζεται, τρέχει. 

Το artwork και η φωτογράφιση του νέου album έχουν επιμεληθεί φίλοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από το "Στέκι των φίλων του Βασίλη Παπακωνσταντίνου", και αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει πολλή αγάπη γύρω από τη δημιουργία αυτού του album και μεγάλη αναμονή για τη κυκλοφορία του. 

Επιπλέον, κυκλοφόρησε και το video clip από το κομμάτι "Δελτίο των 8" στο οποίο ο τραγουδιστής εμφανίζεται σαν κεντρικός παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων! 

Διαβαστε επισης

loading...