HomeSHOWBIZΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: «ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: «ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ»

Για την αγωγή που λέγεται ότι του έχει στείλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα της «Ελένης».

Ο ίδιος, παρά τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο της αγωγής με ονόματα, υπογραφές και όλα τα κομφόρ, αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο, υποστηρίζει ότι έχει ενημερωθεί από διάφορες ιστοσελίδες για το θέμα και κάνει γενικά την πάπια. Αν όμως ισχύει, έδωσε την απάντησή του! Μπερδεμένα μας τα λέει.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει στη ραδιοφωνική του εκπομπή την κατάσταση της ομάδας και είχε αναφέρει πως έχει καταντήσει «μπορντέλο».

«Δε μου έχει έρθει καμία αγωγή. Διαβάζω και γω στα site. Ό,τι ήταν για το θέμα να πω, το έχω πει. Και στη ραδιοφωνική μου εκπομπή και με δημόσιες δηλώσεις μου και σε αθλητικές εφημερίδες. Γνωρίζουν όλοι τι είδους εκπομπή κάνω. Κάνω μια χιουμοριστική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Το είχα πει και στο παρελθόν, λυπάμαι αν κάποιοι το παρεξήγησαν και αν έθιξα κάποιους άθελά μου. Κάνω αντίστοιχα σχόλια και για άλλες ομάδες και αυτοσαρκάζομαι στην εκπομπή. Από κει και πέρα, από την στιγμή που επελέγην από κάποιους η δικαστική οδός, θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός, αν φτάσουμε στα δικαστήρια, δεν τα γνωρίζω και εγώ, δεν είμαι νομικός. Απλώς δε θέλω σε καμία περίπτωση να παρεξηγηθεί, δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό, τίποτα με τον Ολυμπιακό, με καμία ομάδα. Είναι μια εκπομπή χιουμοριστική». 

Διαβαστε επισης

loading...