HomeCINEMATO ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ «LOCKE & KEY» ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ;

TO ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ «LOCKE & KEY» ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ;

Ακούγεται πως η Universal σχεδιάζει να δημιουργήσει κινηματογραφική τριλογία απ’ το comic που έγραψε ο Joe Hill και σχεδίασε ο Gabriel Rodriguez.

Υπερφυσικό δράμα τρόμου, στο πνεύμα του Lovecraft. Μια οικογένεια μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και αρχίζει να βρίσκει μυστηριώδη κλειδιά μέσα στους τοίχους.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που επιχειρείται μεταφορά του συγκεκριμένου comic. Είχε ξαναγίνει μια προσπάθεια, αλλά για τη τηλεόραση. Μάλιστα οι παραγωγοί της τηλεοπτικής απόπειρας, Alex Krutzman και Robert Orci, βρίσκονται πίσω και απ’ τη παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς και λέγεται πως θα γράψουν και το σενάριο της πρώτης ταινίας.

Οπότε αν τελικά η είδηση αποδειχθεί λάθος, μάλλον κάπου εκεί θα έγινε το μπέρδεμα. Αλλά βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο εφόσον η σειρά δεν ευδοκίμησε να θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους και στο σινεμά. Όταν μάλιστα το αρχικό υλικό έχει όλα τα φόντα να βγάλει πολύ καλές ταινίες. Και αυτή είναι και η μόνη απαίτηση που έχουμε, να κάνουν μια καλή δουλειά.

Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα απ’ το trailer του τηλεοπτικού πιλότου που είχε σκηνοθετήσει ο Mark Romanek.

Δείτε το:

Διαβαστε επισης

loading...