HomeSHOWBIZ«Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 42.000€. ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ...

«Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 42.000€. ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ»

Ποιος γνωστός τραγουδιστής το είπε;

Για λίγα χρόνια είχε ψιλοεξαφανιστεί από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς προτιμούσε να ζει με την οικογένειά του σε νησί του Αιγαίου. Ο Στέλιος Ρόκκος παρότι δεν εμφανιζόταν συχνά τελευταία, άρα και δεν έπαιρνε τους παχυλούς μισθούς της νύχτας, ήρθε προς εκπλήξεως, όταν έλαβε ραβασάκι 42.000 ευρώ από την Εφορία!!!

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ για το θέμα είπε: «Για το 2011, η εφορία μου ζήτησε να πληρώσω 42 χιλιάδες ευρώ και πραγματικά μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε ρύθμιση για να μπορέσω να τα πληρώσω». Τον έπαθε τον ντουβρουτζά ο τραγουδιστής, ίσως και για αυτό να αποφάσισε να γυρίσει γρήγορα πίσω στις πίστες… Είναι πολλά τα λεφτά Στέλιο! 

Όσο για τους φοροφυγάδες… τους τα έχωσε κανονικά και με το νόμο, αφού πλέον ανήκει και εκείνος στη λίστα όσων πληρώνουν σπασμένα άλλων «Είναι ντροπή, ειδικά αυτές τις ημέρες να δηλώνουν κάποιοι, που μπορεί να βγάζουν μισό εκατομμύριο ευρώ, δέκα χιλιάδες. Αλλά δυστυχώς το κράτος είναι τόσο εγκληματικά αδιάφορο και παράνομο απέναντι στους πολίτες του, από τη στιγμή που τους χρωστάει λεφτά και δεν τους τα δίνει, που αναγκάζονται κάποιοι να "κλέβουν". Αν το φορολογικό σύστημα ήταν πιο δίκαιο και λογικό σε αυτά που ζητάει και είχε αυστηρότερες ποινές για όσους παρανομούν, όλοι θα δήλωναν αυτά που έπρεπε να δηλώσουν».

Διαβαστε επισης

loading...