HomeAGENDAΟΙ "OI VA VOI" ΣΤΟ GAZARTE

ΟΙ “OI VA VOI” ΣΤΟ GAZARTE

Η πολυπολιτισμική μπάντα από τη Βρετανία συναντά τους δικούς μας Minor Project. Το εξαμελές συγκρότημα με έδρα τη Βρετανία είχε πετύχει να ταρακουνήσει για τα καλά τα νερά της «world music» με τον πρώτο του δίσκο, το 2003.

Γνώρισαν, μάλιστα, επιτυχία και στη χώρα μας, ειδικά με το «Refugee» που είχε ακουστεί αρκετά από το ραδιόφωνο. Οι Oi Va Voi πατούν με το ένα πόδι στην εβραϊκή μουσική παράδοση και με το άλλο στη σύγχρονη μουσική. Η βάση τους είναι η εβραϊκή μουσική κλέζμερ, την οποία μπολιάζουν με στοιχεία από τη τζαζ, το χιπ χοπ, τη ροκ και την ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό χαρμάνι. Τρομπέτες, βιολιά, κιθάρες, ηλεκτρονικά beats και ιδιαίτερα φωνητικά αναμένεται να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στη σκηνή του Gazarte στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Αν κρίνουμε από την προηγούμενη εμφάνιση τους στην Αθήνα δυόμισι χρόνια πριν, οι δυο βραδιές προμηνύονται εκρηκτικές.

Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι «δικοί μας» Minor Project, με δικές τους συνθέσεις επηρεασμένες από τη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Info

14 Δεκεμβρίου 2012

GAZARTE, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Τηλ.: 6946448050, 2106918372

Ώρα έναρξης: 22.00. Τιμές εισιτηρίων: A’ Ζώνη 35€ / Β’ Ζώνη 25€ / Ορθιοι: 20€

Διαβαστε επισης

loading...