HomeAGENDAΗ ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΣΤΟ SHAMONE ΑΠΟ 28/11!

Η ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΣΤΟ SHAMONE ΑΠΟ 28/11!

Από 28 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη έρχεται μια ελληνική κωμωδία με γαλλική μύτη, σε ένα σατυρικό μονόλογο με την Τζέση Παπουτσή, σε έναν από τους πιο ανατρεπτικούς ρόλους της καριέρας της.

Παρίσι 1793 Place de la Concorde

Οι Γάλλοι αποκεφαλίζουν την βασίλισσα τους, Μαρία Αντουανέτα, για την στάση της εναντίον της Γαλλικής Επανάστασης.

 

Αθήνα 2012 Shamone

Τέσσερις αιώνες μετά, η θρυλική προσωπικότητα επιστρέφει από τον άλλο κόσμο, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Έλληνες να την κάνουν βασίλισσα τους.

Η πολυσυζητημένη ηρωίδα επιδιώκοντας να κερδίσει την εύνοια των Ελλήνων εξυμνεί τους πολίτες της χώρας που ενώ υπόκεινται τα δεινά της σημερινής πραγματικότητας διατηρούν στην εξουσία τους ηγέτες τους, τη στιγμή που εκείνη τιμωρήθηκε με αποκεφαλισμό από το δικό της λαό. Στην προσπάθεια της να

γίνει η βασίλισσα των Ελλήνων θα συνομιλήσει σε απευθείας σύνδεση με το Νικόλαο Ρομανόφ, τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή, την Αμαλία και τον Όθωνα σε αποκαλυπτικούς διαλόγους που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ: ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΥΨΙΦΩΝΟΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

KOΣΤΟΥΜΙΑ: ΕΒΕΛΥΝ ΣΙΟΥΠΗ

 

 

Η Μαρία Αντουανέτα με την επιστροφή της στην σκηνή του Shamone, φέρνει μαζί της ένα ειδικό μενού, μέσα από το οποίο οι καλεσμένοι της μπορούν να δοκιμάσουν αυθεντικές γαλλικές συνταγές μέσα από το παλάτι των Βερσαλλιών.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 10€ | ΕΝΑΡΞΗ: 22.30 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60’

Διαβαστε επισης

loading...