HomeCINEMA«CARNIEVILLE» TRAILER: ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ!

«CARNIEVILLE» TRAILER: ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ!

Και δεν θέλετε να διασκεδάσουν μαζί σας, πιστέψτε με.

Ε, λοιπόν δεν φανταζόμουν πως υπάρχει τόσος πολύς κόσμος που τρομάζει με τους κλόουν. Όπως το trailer φροντίζει να μας ενημερώσει ‘κουλροφοβία’ (έτσι φαντάζομαι μεταφράζεται τούτο το ‘coulrophobic’, αν όχι, συγχωρέστε με πρώτη φορά συναντάω αυτόν τον όρο) είναι το να τρομάζεις με τους κλόουν. Κοίτα να δεις υπάρχει και ειδική λέξη, μάλλον θα ‘σαστε πολλοί.

Και αυτό το πρόβλημα έχει και η πρωταγωνίστρια του έργου, που σε μικρή ηλικία έγινε μάρτυρας ενός φρικτού εγκλήματος με θύτη ένα κλόουν. Κολεγιόπαιδο πλέον η κοπελίτσα παθαίνει μια δριμύτατη κρίση πανικού εξ αιτίας της φοβίας της αυτής και παραλίγο να χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Αποφασίζει λοιπόν να αντιμετωπίσει τους φόβους της, παίρνοντας τους φίλους της και πηγαίνοντας σε ένα καρναβάλι. Έλα όμως που επικεφαλής του είναι ο σατανικός κλόουν της παιδικής της ηλικίας…

Σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης είναι ο Victor Mathieu και πρωταγωνιστούν οι Brett RickabyThe Crazies»), Victor MillerFriday the 13th») και Jeremy JacksonBaywatch»)

Δείτε το trailer:

Διαβαστε επισης

loading...