HomeMEDIAΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ...

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΤΗ Ν. ΡΑΛΛΗ

Ε λοιπόν, αν η Ελεονώρα ξαναδηλώσει ότι δεν έχει κόντρα με τη Νικολέττα Ράλλη, μετά το κόψιμο της εκπομπής της δεύτερης και τη μετακίνηση της πρώτης στη θέση της, θα πω βαριά κουβέντα!

Μες στην καλή χαρά η Ελεονώρα μπουκωμένη (γιατί σέβεται τους τηλεθεατές της) και όλο χοροπηδητά ξεκίνησε την εκπομπή της και το παιξε ανήξερη για το ποιος έφυγε χθες από το «Dancing with the stars». Τόση χαρά και δεν ξέρεις, ποια αποχώρησε; «Ποιος έφυγε, γιατί με πήρε ο ύπνος;», ρώτησε τους πανελίστες της!

Και η απάντηση ήρθε από τον Σπύρο Σιγούρο, ο οποίος σα φερέφωνο της παρουσιάστριας δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως αποχώρησε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία δεν έχει ταλέντο ούτε στην υποκριτική, ούτε στην παρουσίαση (ντιν νταααν), αλλά ούτε και στο χορό!

Ελεονώρα καλή μου, κατάπιε την μπουκιά σου και πες μόνη σου την άποψή σου, όσο άκυρη και να είναι, γιατί η Νικολέτα δεν ήταν η χειρότερη της βραδιάς και το είδαμε όλοι. Αλλά… η χολή χολή! Τι έγινε; Μας πείραξαν οι δηλώσεις της Νικολέττας, ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή σου, γιατί είναι μία από τα ίδια; Καλά είπε το κορίτσι, μεταξύ μας!

Διαβαστε επισης

loading...