HomeSHOWBIZΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ;

Χτες, Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στο Θέμο Αναστασιάδη και στην εκπομπή "Όλα Μπάχαλο" ήταν καλεσμένος ο Ηλίας Βρεττός όπου μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τον έρωτα. Για το αν είναι μαζί με τη Ζενίλντα -πρώην σύντροφο του Κώστα Εxtreme Σόμμερ– δε μας είπε, αλλά χαλάλι.

Συγκεκριμένα, έκανε την εξής δήλωση:

"Με έχουν χορέψει πολλές φορές στο ταψί. Γενικά, επενδύω στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει να ερωτεύομαι. Δεν ερωτεύομαι εύκολα, αλλά όταν μου συμβαίνει, τα δίνω όλα. Συνήθως όταν τα δίνεις όλα σε χορεύουν. Κάτι είδα κι εγώ για τα προσωπικά μου… Έχουν βγει διάφορα τις τελευταίες ημέρες στη δημοσιότητα. Είμαι ένας άνθρωπος, που από το ξεκίνημα μου έχω προσπαθήσει να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι το οποίο και δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν μπορώ να βγω σε ένα πλατό και να με ρωτάνε πως είμαι με τη σχέση μου, πως είμαστε όταν ξυπνάμε… Δεν το μπορώ αυτό! Νιώθω άβολα. Αντιλαμβάνομαι πως είναι μέρος του παιχνιδιού και προσπαθώ να τα ξεπερνάω με χιούμορ".

Για να σας φύγει η απορία όμως, είναι ζευγάρι με τη Ζενίλντα κι απλά μας αρχίζει τα σάπια. Επίσης, το πιάσατε το λογοπαίγνιο ε; Μιλάει για χορό στο ταψί ενώ είναι συμμετέχων στο Dancing with the Stars.

Α, στο καλό αστειάκια!

 

Διαβαστε επισης

loading...