HomeSHOWBIZΗ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΗΣ

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΗΣ

Μέρα χωρίς Παπαβασιλείου δε γίνεται!

 

Σταμάτησε λοιπόν για λίγο τις πρόβες από το Dancing with the Stars (καλά, μεταξύ μας δεν είναι ότι λαχανιάζουν όλη μέρα) και μίλησε για άνδρες, γάμους και έρωτες.

 

Για όσους ενδιαφέρονται, να ξέρετε ότι δηλώνει πως δεν ψάχνει έναν πρίγκηπα πάνω σε ένα μεταξένιο λευκό άλογο αλλά "έναν άνθρωπο με τον οποίο θα χτίσουν μια ευτυχισμένη σχέση". Ε, "και λεφτά" θα πω εγώ, στους καιρούς που ζούμε.

 

"Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά είμαι παραδοσιακή και πιστεύω πως είναι πιο ωραίο να κάνει ο άνδρας την πρόταση γάμου", συνέχισε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα έκανε ποτέ πρόταση γάμου στον άνδρα που θα την έκανε ευτυχισμένη. Ε, "πλούσιο άνδρα", θα συμπλήρωνα εγώ -λόγω των καιρών που ζούμε, όχι τίποτα άλλο.

Μας τα μάσησε φυσικά για το αν είναι μόνη και έρημη ή καπαρωμένη αυτήν την περίοδο αλλά όπως όλες οι γυναίκες παραδέχτηκε ότι έχει ψάξει το κινητό συντρόφου της:

 

"Δεν συνηθίζω να ψάχνω κινητά, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι το έχω κάνει μια φορά στο παρελθόν. Το ξέχασε μία φορά στη τσάντα μου, το ξέχασε δεύτερη, ε, την τρίτη δεν κρατήθηκα και σκέφτηκα πως ήταν γραφτό να εξερευνήσω το κινητό του."

Τα ίδια είχε πει και στον Κωστόπουλο πρόπερσι.

Διαβαστε επισης

loading...