HomeSHOWBIZΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ Η ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗ

ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ Η ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗ

Στη γνωστή στήλη "Naked City" της Lifo φιλοξενείται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ή αλλιώς ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ που έπαιζε στο "Έχω Ένα Μυστικό" και όχι στα "Μυστικά της Εδέμ" γιατί αυτός είναι ο Μπουγιούρης.

Σε μια προσπάθεια να φανεί πιο αδύνατος, γύρισε πλάτη και μας έδειξε τις τρίχες του, γιατί είναι φίνο αρσενικό με τη μαγκιά την πολλή που δε σηκώνει τα πολλά πολλά και τα αδερφίστικα τα κεριά.

Δεύτερο σημείο, μιας και μιλάμε για τρίχες, η περιοχή που κρύβει, το γεννητικό κομμάτι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, είναι πιο άντρας από αυτόν και δεν ξυρίζεται εξίσου. Αν για κάποιο λόγο κάνω λάθος και είναι κάτι παραπάνω από μια τρίχα, κακώς που νόμιζα ότι ήταν τρίχα.

Το χέρι του Αλέξανδρου έχει προσωπικότητα. Γύρισε μόνο του, κοιτάζει αλλού και μοιάζει ταλαιπωρημένο από διάστρεμμα ή κάταγμα.

Γάμπα, κάλτσα, παπούτσι, όχι. Όχι. Δε δέχομαι ότι κάποιος άνθρωπος τον είδε με αυτά και του είπε "Αλέξανδρε είσαι κούκλος! Γδύσου να σε φωτογραφίσω". Η γάμπα του φαίνεται υπερτροφική, το πόδι του φαίνεται σα να φοράει παπούτσι στρουμφακίου (το οποίο είναι χρυσό και δε θα το σχολιασω) και ο Αλέξανδρος έχει κυτταρίτιδα.

Μαλλιά, πόζα, γκριμάτσα δε θέλω να αναφέρω και θα αρκεστώ να πω ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας δείχνει σε πρώτο πλάνο τον πωπό του γιατί όλα οδηγούν σε μια κωλο-φωτογραφία, όπου ακόμα και η μπάλα είναι άσχημη.

Διαβαστε επισης

loading...