HomeAGENDAΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ CHICAGO ΑΠΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ CHICAGO ΑΠΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ CHICAGO που παιζόταν στο θέατρο Παλλάς από το τέλος Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, δεξιοτέχνη και λάτρη του είδους, κέρδισε το στοίχημα των εντυπώσεων και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Εφάμιλλο των ξένων παραγωγών, το μιούζικαλ των 6 Όσκαρ και 6 Τόνι, κατέκτησε το αθηναϊκό κοινό «δημιουργώντας μαζικό υπνωτισμό» και έγινε  μια τεράστια επιτυχία. Το CHICAGO δεν αποτέλεσε μόνο την πιο λαμπερή παράσταση του φετινού θεατρικού χειμώνα αλλά και την πιο εμπορική – μέχρι στιγμής – αφού οι πωλήσεις των εισιτηρίων άγγιξαν τις 30.000, δικαιώνοντας έτσι την Ελληνική Θεαμάτων  για την τολμηρή επιλογή της.

Το CHICAGO θ΄ ανηφορίσει προς την  Θεσσαλονίκη και από τις 30 Δεκεμβρίου θα φιλοξενείται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Με εξαιρετικούς συντελεστές σε ρόλους ιδιαίτερα απαιτητικούς, ένα υπέροχο σύνολο ηθοποιών – χορευτών, χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και δεκαμελή ορχήστρα επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του Αλέξη Πρίφτη, η επονομαζόμενη «Rolls Royce» των μιούζικαλ κυριαρχεί στο θεατρικό χάρτη της Αθήνας.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Τάνια Τρύπη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αντώνης Λουδάρος και φυσικά η Μαρινέλλα, καταθέτουν τις δεξιοτεχνικές τους ικανότητες μέσα στο ευρηματικό σκηνικό περιβάλλον των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη και τα εντυπωσιακά κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη.

 

Διαβαστε επισης

loading...