HomeCINEMAΟ QUENTIN TARANTINO ΚΛEΙΝΕΙ ΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ” ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ...

Ο QUENTIN TARANTINO ΚΛEΙΝΕΙ ΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ “ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ” ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ «KILLER CROW;»

Φυσικά όταν μιλάμε για ιστορικά και Tarantino, δεν αναφερόμαστε σε πραγματικές ιστορίες αλλά σε ιστορίες της φαντασίας του Quentin που ασχολούνται με ιστορικά θέματα.

Όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης, το «Inglourious Basterds» αρχικά ήταν να περιέχει και ένα κομμάτι που ακολουθούσε κάποιους μαύρους στρατιώτες, που τους την έφερε ο αμερικάνικος στρατός και τα έχουν πάρει. Όπως λοιπόν Aldo Raines και οι Μπάσταρδοι έχουν δημιουργήσει την Αντίσταση τους ενάντια στους Ναζί, έτσι και οι μαύροι στρατιώτες έχουν τη δική τους Αντίσταση, σκοτώνουν λευκούς στρατιώτες καθώς κινούνται προς την Ελβετία.

Λέει επίσης:

«Αυτό πάντα ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας. Και θα το έκανα σαν μίνι σειρά, και αυτό θα ήταν κομμάτι της ολοκληρωμένης ιστορίας. Όταν αποφάσισα να προσπαθήσω να γυρίσω τη ταινία αναγκάστηκα να το αφαιρέσω για να σουλουπώσω το υλικό. Έχω γράψει το μεγαλύτερο μέρος. Είναι έτοιμο για γύρισμα, μένει μόνο να γράψω το δεύτερο μέρος… Και θα είναι το τρίτο φιλμ της τριλογίας. Θα συνδέετε και με το “Inglourious Basterds” επίσης, γιατί θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες, αλλά θα είναι για τους στρατιώτες. Θα λέγεται “Killer Crow” ή κάτι παρόμοιο.»

Διαβαστε επισης

loading...