HomeMEDIAME ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΚΑΥΓΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2013 ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

ME ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΚΑΥΓΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2013 ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

Αυτός ο καυγάς που αποτελεί τον πρώτο της χρονιάς κανονικά έπρεπε να γινόταν την πρωτοχρονιά

εκεί κάπου πάνω στην αλλαγή, για να πάει όλη η χρονιά καυγαδίζοντας,  αλλά εντάξει και σήμερα που έγινε ο χαμός δεν αγχώνομαι πάλι καυγαδίζοντας θα πάει. Οι πρωταγωνιστές της σημερινής πρωινής διαμάχης ήταν ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης και ο βουλευτής των ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς

H αφορμή ήταν η αντιπαράθεση του τελευταίου με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Ο παρουσιαστής είπε: «Κλείσε τα μικρόφωνα σε παρακαλώ. Θα πρέπει όλοι να σέβεστε. Έχετε κακομάθει όλοι. Είσαστε στη Βουλή στρατιωτάκια, αμίλητα, αγέλαστα…» 

O κύριος  Μαριάςεκνευρισμένος του είπε να ζητήσει συγγνώμη! Ο Παπαδάκης αμέσως του είπε:

«Μη μου φωνάζετε κύριε Μαριά και ζητήστε μου συγγνώμη. Με ακούσατε να ολοκληρώσω; Ακούστε με. Καθόσαστε στη Βουλή, στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, πειθαρχώντας σε έναν άδικο κανονισμό της Βουλής»!

Ο έξαλλος Νότης Μαριάς επέμενε…

Τα πήρε τότε ο Παπαδάκης και είπε:

«Κύριε Μαριά γνωριζόμαστε καλά, μη με αναγκάσετε να πω πράγματα που δε θέλω. Έχετε δημοσιογράφο με άποψη και ότι και να κάνετε την άποψή μου θα τη λέω. Όταν ερχόσασταν εδώ που δεν σας ήξερε ούτε η μάνα σας ήταν καλά»!

«Η μάνα μου μπορεί να με ήξερε και πολλοί φοιτητές μου με ήξεραν και κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν στηρίχτηκα σ' εσάς. Είχα μιλήσει σε χιλιάδες ανθρώπους στα Προπύλαια πριν με καλέσετε εσείς» απάντησε ο βουλευτής! Δεν μπήκε καθόλου καλά το 2013 για τον παρουσιαστή!

Διαβαστε επισης

loading...