HomeSHOWBIZKIM KARDASHIAN - KATE MIDDLETON: ΠΟΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ;

KIM KARDASHIAN – KATE MIDDLETON: ΠΟΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ;

Δύο οι εγκυμονούσες μας σε αυτό το άρθρο και η μία προσπαθεί να επιβληθεί της άλλης. Θα κάνω εμετό από την πολύ γλυκήτητα δηλαδή.

Η Kardashian, η οποία είχε φάει πόρτα από τη Δούκισσα του Cambridge όταν της ζήτησε να πιουν μαζί τσάι ενώ της είχε επιστρέψει τα ρούχα που της είχε στείλει δώρο, θέλησε να πάρει την εκδίκησή της και έτσι κατάφερε να γίνει το σημαντικότερο πρόσωπο στη βιομηχανία της μόδας αφήνοντας το γαλάζιο αίμα χιλιόμετρα πίσω. 

Η αλήθεια είναι ότι πλέον κάθε κοριτσάκι έχει στο μυαλό του το σέξι όταν θέλει να μιλήσει για ομορφιά, άρα ναι, η Κιμ νικάει. Αν μας ρωτάτε, κι εμείς Κιμ στηρίζουμε!

"Δεν βλέπετε εκατομμύρια γυναίκες να τρέχουν να ντυθούν σαν την Μίντλετον. Για να είμαι ειλικρινής, πιο πολύ συναντάμε κοπέλες που θέλουν να αντιγράψουν το ενδυματολογικό στιλ της Καρντάσιαν. Η δύναμη της Κέιτ στη μόδα είναι υπερεκτιμημένη", είχε δηλώσει στη Vogue αφήνοντας τους πάντες άφωνους. 

Να θυμηθούμε όμως και ενα βίντεο όπου η reality star μιλάει με θαυμασμό για την Kate, πριν αρχίσει όλος αυτός ο πόλεμος:

 

Μετάφραση: "Θέλω απλά να ευχηθώ στη δούκισσα του Κέιμπριτζ χαρούμενα γενέθλια και να συμπληρώσω πως λατρεύω το προσωπικό της στιλ. Δημιούργησα ένα ιδιαίτερο παπούτσι προς τιμήν της. Εγώ προσωπικά το λατρεύω. Νομίζω πως κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει πριγκίπισσα καθημερινά"

 

Διαβαστε επισης

loading...