HomeMEDIAΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 11ο LIVE ΤΟΥ DWTS

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 11ο LIVE ΤΟΥ DWTS

Τα ζευγάρια που παραμένουν στο show, προετοιμάζονται σκληρά κάθε εβδομάδα για να δώσουν την Κυριακή τον καλύτερό τους εαυτό.

Έτσι και στο 11ο Live απολαύσαμε απαιτητικές, αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες στον ρυθμό του Jive από τις αγαπημένες celebrities και κάτω από τους ήχους του Foxtrot για τους διάσημους stars.

Εκτός από τη βασική τους χορογραφία, στο χθεσινό Live οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν και στο Instant Cha Cha Cha. Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχτηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία για την εμφάνισή της πήρε άριστά απ’ όλους τους κριτές!

Η Λάουρα Νάργες, αυτή τη φορά δεν ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Για τις δύο χορογραφίες της, απέσπασε συνολικά 83 βαθμούς, τερματίζοντας στην 3η θέση!

Ο Νίκος Αναδιώτης πήρε 80 βαθμούς και βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση. Τελικά όμως το κοινό ψήφισε την παραμονή του στο show.

Η διαδρομή του Σπύρου Σούλη στο Dancing with the Stars ΙΙΙ έφτασε στο τέλος της. Απέσπασε τη χαμηλότερη βαθμολογία -79 βαθμούς- και τελικά ήταν ο 10ος διαγωνιζόμενος που αποχώρησε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να μεταφράσει τον χορευτικό άθλο που λέγεται Instant Cha Cha Cha, σε 10άρια από όλους τους κριτές! Συνολικά, πήρε 96 βαθμούς και την 1η θέσης

Ο Ηλίας Βρεττός και στο Foxtrot ήταν πολύ καλός και στο Instant Dance, ακόμα καλύτερος. Με 93 βαθμούς ήρθε 2ος στην κατάταξη!

Λίγο πριν το τέλος του Live, τα ζευγάρια που θα χορέψουν στον προημιτελικό της ερχόμενης Κυριακής, διάλεξαν από έναν φάκελο. Μέσα σε αυτόν ήταν γραμμένο το όνομα ενός διάσημου χορευτή από ένα προηγούμενο Dancing with the Stars. Τώρα, η αγωνία κορυφώνεται για όσα συναρπαστικά happenings έρχονται στο 12ο Live!

Για να μαθαίνετε τα πάντα για το DANCING WITH THE STARS III μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο minisite www.antenna.gr/dancingwiththestars

Εκεί θα βρίσκετε: ολόκληρη την εκπομπή μετά τη λήξη του Live, τα backstage και τα highlights της εβδομάδας με αποκορύφωμα το Live της Κυριακής, τις πρόβες των celebrities, όλες τις φωτογραφίες από το live, τα νέα της εβδομάδας, όλα τα βιογραφικά των stars και σχετικές φωτογραφίες. Επίσης, μέσα από το minisite μπορείτε να ψηφίζετε online, όσες φορές θέλετε, το αγαπημένο σας χορευτικό ζευγάρι.

Διαβαστε επισης

loading...