HomeMUSIC-OLDΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON

Ένα χρόνο μετά το θάνατό της, η μητέρα της Whitney Houston, Cissy, κυκλοφορεί ένα βιβλίο με τίτλο "Τιμώντας τη Whitney: Η ιστορία αγάπης, απώλειας και η Νύχτα που Σταμάτησε η Μουσική".

Πρόκειται για τη βιογραφία της διάσημης τραγουδίστριας μέσα από τη σκοπιά της μητέρας του θρύλου και όπως λένε οι πηγές, το νέο βιβλίο πρόκειται να "θάψει" την καλύτερη φίλη της Whitney, Robyn, για τη σεξουαικότητά της. Αυτό όμως που επισημαίνει είναι ότι δε γνωρίζει την πραγματική φύση της σχέσης μεταξύ των δύο γυναικών… και όπως λένε τα ξένα μέσα, η Cissy δε λέει όλη την αλήθεια.

"Η Cissy Houston φοβόταν για τις φήμες ότι η κόρη της είχε …στενές σχέσεις με την Robyn και δεν ήταν καθόλου άνετα με την ανοιχτή ομοφυλοφιλία της δεύτερης", λένε οι ξένες πηγές.

Η Whitney, που πνίγηκε σε μια μπανιέρα στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, γνωρίστηκε με τη Robyn στα 16 τους, όταν δούλευαν σε μία κατασκήνωση το 1979 και κόλλησαν κατευθείαν. Μετά από κάποιο διάστημα, και για αρκετό καιρό, οι δύο γυναίκες έμεναν μαζί.

"Υπήρχε κάτι που δε μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την είδα", λέει η Cissy. "είχε μια υπεροψία στον τρόπο που περπατούσε που δε μπορούσα να δεχτώ". Επιπλέον, η ίδια δηλώνει ότι έσπρωξε την κόρη της να είναι μαζί με τον Bobby Brown, μόνο και μόνο για να δείξει στον κόσμο ότι η κόρη της δεν είναι ομοφυλόφιλη.

 

Διαβαστε επισης

loading...