HomeCINEMAH ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ!

H ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ!

Στη εκπομπή του Star channel, ''Μεσημεριανή μελέτη'', παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη!  Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κρυφό γάμο που έκανε, χωρίς να το μάθει κανείς!

Συγκεκριμένα δήλωσε: ''Τελικά, αυτό είναι ανταμοιβή μου μετά από 40 χρόνια που είμαι σε αυτήν τη δουλειά. Αυτό δεν μετακινείται πια. Έχει χτιστεί λίγο, λίγο, λίγο…''. ''Κάποτε, μου έλεγαν πως το θέατρο είναι πάνω από τη ζωή μου και έλεγα "Χριστός και Παναγία". Ποτέ δεν θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Η ζωή μου και οι άνθρωποι μου είναι πάνω από όλα. Η οικογένειά μου έλεγα στην αρχή και μετά ήταν ο σύντροφος της ζωής μου, ο Μάριος Πλωρίτης''! 'Ήμουν πολύ ανασφαλής στα ψυχικά, να μη χάσω τους ανθρώπους μου. Τους έχασα όλους και είδα πως επιβίωσα τελικά''!

Για τη σχέση της με το Μάριο Πλωρίτη ανέφερε:'' Ερωτεύτηκα πολύ γρήγορα και καταλάβαινα τι είναι το "έχω δεσμό απλώς" από το να είναι ερωτευμένος ο άλλος μαζί μου. Στην αρχή έκανα κάποιους δεσμούς με πολύ ενδιαφέροντα αγόρια, αλλά ήξερα πως δεν είναι οι έρωτες της ζωής μου. Με τον Μάριο το ήξερα από την πρώτη στιγμή και ας μην είχαμε δεσμό. Δεσμό κάναμε μετά από 4 με 5 χρόνια''!

 

Η ίδια ωστόσο, αποκάλυψε και τον κρυφό γάμο που έκανε με το Μάριο Πλωρίτη: ''Έκανα έναν γάμο κρυφό. Έκανα τη "Λάμψη" τότε, ήμουν μέσα στην επικαιρότητα. Έκανα έναν γάμο μέσα στη Ρηγίλλης, μέσα στον κόσμο και δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν χρειάστηκε να πάρω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όχι. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δεν το είπα πουθενά. Πήγα στην εκκλησία με τον Μάριο, τον κουμπάρο μας… Μετά, ο Μάριος πήγε στο Κολωνάκι και εγώ έφυγα να πάω στο γύρισμα''.

Διαβαστε επισης

loading...