Απόψε η Νταϊάν είναι στον κήπο και κλαδεύει την τριανταφυλλιά της.
Κόβει μερικά τριαντάφυλλα για να διακοσμήσει την κουζίνα της και ξεκινάει τη μαγειρική της η οποία σήμερα είναι αφιερωμένη στην Κυπριακή κουζίνα. Ετοιμάζει αφέλια κυπριακά, πατάτες αντινακτές Κύπρου και σαλάτα αβοκάντο.
Η μαμά Νταϊάν διαβάζει μία έκθεση του γιου της με θέμα «Το αγαπημένο μου λαχανικό» που έχει πάρει άριστα γράφοντας για το καρότο και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η Νταϊάν εμπνέεται για το σημερινό γεύμα. Μαγειρεύει πικάντικο πουρέ καρότου με γιαούρτι και δυόσμο, και ριζότο με σπαράγγια και λεμόνι.