Home MEDIA ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

0
141

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 18 – 22 Φεβρουαρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στην Αθήνα με τη Νίκη, τη Μαργαρίτα, τον Γιάννη, την Κέλλυ και τη Φανή.

Τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Νίκη.

Πρώτη στην κουζίνα μπαίνει η Νίκη, με το λαμπερό χαμόγελο και τον εξωστρεφή χαρακτήρα. Η Νίκη έχει μετατρέψει το μπαλκόνι της σε ένα μικρό φυτώριο. Εκτός από τα φυτά της όμως αγαπάει πολύ και τη μαγειρική και απολαμβάνει να ετοιμάζει πιάτα για τους φίλους της. Θα καταφέρει ως πρώτη οικοδέσποινα της εβδομάδας να σπάσει τον πάγο;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Νίκης.

Κάτι ψήνεται στον Άγιο Δημήτριο, στην Αθήνα. Η παρέα θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο φιλόξενο σπίτι της Νίκης. Αν και νέα στην ηλικία είναι ιδιαίτερα έμπειρη μαγείρισσα. Πώς θα φανούν τα πιάτα της στους τέσσερις καλεσμένους της, οι οποίοι θα έχουν την τιμή να γευτούν και το διάσημο πλέον «Πουλάκι Τσίου»;

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Μαργαρίτα.

Η οικοδέσποινα της Τρίτης είναι η πάντα ευδιάθετη Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Μεγάλες αποστάσεις έχει διανύσει όμως και στην κουζίνα της στην οποία ετοιμάζει και πιάτα από την Πολωνία, τη χώρα καταγωγής της. Θα καταφέρει να ταξιδέψει γευστικά και με επιτυχία τους καλεσμένους στην Πολωνία;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Μαργαρίτας.

Η γλυκύτατη Μαργαρίτα ετοιμάζει το δικό της δείπνο για τους τέσσερις απαιτητικούς καλεσμένους της. Τι είναι η «Ζουραδίνα»; Ποιο και πώς είναι το «Αυθεντικό Γκούλας»; Τι γεύση έχει το «Ουράνιο Τόξο»;

Την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Γιάννης.

Τη δική του μάχη στην κουζίνα δίνει ο Γιάννης, ένας οικοδεσπότης με κρυφό ταλέντο στη μαγειρική. Ο Γιάννης είναι ήρεμος ως χαρακτήρας και αρκετά σίγουρος για τις μαγειρικές του ικανότητες. Για το δικό του δείπνο ετοιμάζει ιδιαίτερες γεύσεις και μια μικρή έκπληξη για το τέλος. Το μόνο που μένει είναι αν θα επαληθευθούν οι μεγάλες προσδοκίες που έχει για το δείπνο του. 

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Γιάννη.

Με άνεση και στυλ ο Γιάννης ετοιμάζει παραδοσιακά και γεμάτα ιστορία πιάτα. Θα καταφέρει με την «Μπατζίνα» του και τον διάσημο «Ορλώφ» να ενθουσιάσει τις τέσσερις καλεσμένες του;

Την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Κέλλυ.

Την Πέμπτη, τραπέζι για πέντε στρώνει μια σούπερ φοιτήτρια του Εθνικού Ωδείου Αθηνών. Η Κέλλυ με την υπέροχη φωνή, ετοιμάζεται να δώσει το δικό της μαγειρικό ρεσιτάλ στη μικρή αλλά λειτουργική κουζίνα της. Θα καταφέρει να ερμηνεύσει με επιτυχία όλες τις μαγειρικές …παρτιτούρες και ασκήσεις;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Κέλλυς.

Κάτι ψήνεται με συνοδεία διάσημων συνθετών από το παρελθόν αλλά και το παρόν. Ποιος θα λατρέψει την «Cavalleria Rusticana»; Ποιος θα σαγηνευτεί από τον «Μαγικό Αυλό»; Πόσο εντυπωσιακή θα είναι η «Madame Butterfly» συνοδεία με Frank Sinatra;

Την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Φανή.

Η Φανή είναι μια κυρία με καλλιτεχνική ψυχή και δεινή βιβλιοφάγος. Το σπίτι της είναι γεμάτο από βιβλιοθήκες και, όπως η ίδια παραδέχεται, τα βιβλία είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Η Φανή όμως έχει πολύ καλή σχέση και με τη μαγειρική και ευελπιστεί να ανέβει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Φανής.

Η μαγειρική αυλαία στην Αθήνα κλείνει στο σπίτι της Φανής. Η Φανή θέλει να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της με τα τρία πιάτα που ετοιμάζει, πιάτα με έντονο το άρωμα της Πόλης. Θα καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καλεσμένων της με το παραδοσιακό και γεμάτο αρώματα δείπνο της;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;