HomeMEDIAΤΙ ΕΙΠΑΝ ΧΤΕΣ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ EUROVISION;

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΧΤΕΣ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ EUROVISION;

Εκτός από την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτσίδη που προσπάθησαν να να μιλήσουν ρώσικα και νορβηγικά, διαβάζοντας συνέχεια τα λόγια, μίλησαν ελληνικά και όλοι οι νικητές που εμφανίστηκαν από τους προηγούμενους διαγωνισμούς της Eurovision.

«Πιστέψτε στον εαυτό σας… Έλληνες φίλοι μου, ακούστε με! Δεν πειράζει που δεν έχετε λεφτά! Εσείς οι Έλληνες έχετε καρδιά και είστε σέξι! Κι αυτό είναι καλό, πιστέψτε με!» είπε ο νεαρός Νορβηγός τραγουδιστής Alexander Rybak τραγουδιστής, και τον αποθέωσαν!

«Βλέπω τόσα πολλά ταλέντα στην Ελλάδα και είστε πάρα πολύ καλοί σε όσα κάνετε. Έχω δει πολλά ταλαντούχα παιδιά εδώ και, την επόμενη φορά που θα έρθω, ελπίζω να παίξω μουσική με όλα αυτά τα παιδιά» πρόσθεσε ο Νορβηγός στα αγγλικά αυτή τη φορά!

Η Ruslana επίσης έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό με το ελληνικό κοινό φωνάζοντας: "Σ' αγαπώ" κι ευχαριστώντας όλον τον κόσμο, αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή είναι η αγαπημένη της τραγουδίστρια έπιασε κουβεντούλα μαζί της, τραγούδησε το " Ώπα, Ώπα", προσπάθησε δηλαδή γιατί μόνο αυτό έλεγε!

Αλλά μετά μας τα χάλασε λίγο καθώς είπε στο κοινό ότι αυτό που της αρέσει στην Ελλάδα είναι το "Sex" και το φώναζε! Οι παρουσιαστές ήρθαν σε δύσκολη θέση, ειδικά η Δέσποινα Βανδή η οποία προσπάθησε να το σώσει γιατί έβλεπε την εκπομπή και η κόρη της. Συγκεκριμένα είπε :

"Παιδί μου, Μελίνα θα σου εξηγηγήσω αύριο, πήγαινε για ύπνο!" Οι παρουσιαστές κι ο Alexander Rybak που για κάποιο λόγο βοήθησε την κατάσταση, είπαν ότι εννοεί πως απλά οι Έλληνες είναι σέξυ!

Ακόμα κι ο Dima Bilan μίλησε κι ευχαρίστησε τους Έλληνες φίλους του και το κοινό, όπως αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή υπέροχη, στα ελληνικά!

Πολύ γλωσσομάθεια χθες, χαμός!

Διαβάστε επίσης :

ΔΩΣΕ ΧΕΡΑΚΙ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

Διαβαστε επισης

loading...