HomeMEDIAΣΟΚ! Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ PISTORIUS ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ!

ΣΟΚ! Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ PISTORIUS ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 7 ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ!

Πολλές και περίεργες οι εξελίξεις στην υπόθεση του Oscar Pistorius ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του Reeva Steenkamp

H διαδικασία της δίκης έχει ήδη ξεκινήσει και συγκεκριμένα στην τρίτη μέρα της δίκης και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην έδρα προκειμένου να μάθουμε την απόφαση των δικαστών, ο ερευνητής της υπόθεσης τίθεται εκτός λόγω όπως ειπώθηκε  σοβαρών «μπερδεμάτων» που έχει και ο ίδιος με την δικαιοσύνη.

Τα μπερδέματα που έχει ο ερευνητής ονόματι Χίλτον Μπόθα, είναι ότι κατηγορείται για επτά ανθρωποκτονίες

"Μόλις την Τετάρτη ενημερωθήκαμε ότι οι κατηγορίες για απόπειρες φόνου επανήλθαν εναντίον του Χίλτον Μπόθα" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ταξίαρχος Νέβιλ Μαλίλα ο οποίος πρόσθετε ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου τον Μάιο. Ο Μπόθα όπως φαίνεται, είχε ανοίξει πυρ σε μια στιγμή που βρισκόταν σε βαν μεθυσμένος με δύο συναδελφούς του. Η υπόθεση βέβαια ήταν να κλείσει όμως οι κατηγορίες επανήλθαν εναντίον του και έτσι πάλι ο ερευνητής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη!

Προς το παρόν ο Μπόθα δεν έχει απομακρυνθεί από την υπόθεση και αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, στην κατοχή του Oscar Pistorius βρέθηκαν και ενέσεις με τεστοστερόνη, πέρα από τα όπλα, το αλκοόλ και τα στεροειδή που βρέθηκαν το συγκεκριμένο βράδυ που έγινε το συμβάν. Η υπεράσπιση του παραολυμπιονίκη υποστηρίζει ότι είναι φυτικά κατασκευάσματα και πως ο αθλητής μπορεί να τα λαμβάνει. Εξάλλου, όπως υποστηρίζουν, σε ελέγχους για ντόπινκ δεν υπήρχε τίποτα το ανησυχητικό. 

 

Διαβαστε επισης

loading...