HomeAGENDAΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ VERDI «RIGOLETTO».

ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ VERDI «RIGOLETTO».

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προβολή της παράστασης RIGOLETTO

στις 16 και 17 Φεβρουαρίου σε όλες τις πόλεις μετάδοσης του δικτύου του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD». Η ανταπόκριση του κόσμου σε Ελλάδα και Κύπρο για την συγκεκριμένη παράσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και  σημείωσε ένα νέο σπουδαίο ρεκόρ προσέλευσης, καθώς ο αριθμός των εισιτηρίων ξεπέρασε τις 3.500.

Το ενδιαφέρον του κοινού και για το συγκεκριμένο έργο ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και στις 13 πόλεις μετάδοσης, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντληθούν από τις πρώτες κιόλας μέρες έκδοσής τους. Το RIGOLETTO έγινε Sold Out σε Αθήνα και Βόλο, αλλά και στην Πάτρα, με περισσότερους από 750 θεατές να παρακολουθούν την πρώτη παράσταση του βραβευμένου προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην συγκεκριμένη πόλη.

Το «The Met: Live in HD» συνεχίζεται δυναμικά, προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής. Η παράσταση που ακολουθεί, είναι το αριστούργημα του Wagner PARSIFAL το Σαββάτο 2 Μαρτίου στις 19:00.

Ο παγκοσμίου φήμης τενόρος Jonas Kaufmann ερμηνεύει στην όπερα Parsifal τον ομώνυμο ρόλο, σε μια νέα παραγωγή της μυστικιστικής όπερας του Wagner, που πραγματεύεται τον πειρασμό και τη σωτηρία. Μαζί του στη σκηνή, η Katarina Dalayman στον ρόλο της Κούντρι, της μυστηριώδους γυναίκας που δελεάζει τον Πάρσιφαλ. Ο Peter Mattei στο ντεμπούτο του στον ρόλο του Άμφορτας, του Βασιλιά των Ιπποτών του Αγίου Δισκοπότηρου, ο René Pape σ’ έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας του, αυτόν του σοφού, γέρου Ιππότη Γκούρνεμαντζ και ο Evgeny Nikitin στον ρόλο του Μάγου Κλίνκσορ. Διευθυντής Ορχήστρας είναι ο Daniele Gatti. Την παράσταση σκηνοθετεί ο καταξιωμένος στον κινηματογράφο και το λυρικό θέατρο, François Girard στο ντεμπούτο

Διαβαστε επισης

loading...