HomeSHOWBIZΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ...

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ημερολόγιο με λεπτομέρειες από τη προσωπική ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου φαίνεται πως κρατούσε η αδερφή του τραγουδιστή, Παναγιώτα Βοσκοπούλου, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή!

Συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βοσκοπούλου είχε καταγράψει όλες τις λεπτομέρειες για το πόσο ερωτευμένος ήταν με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη: "Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έπαιζαν μαζί στο “Μαριχουάνα Στοπ”. Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της". 

Επιπλέον στάθηκε πολύ και στον θυελλώδη έρωτα που είχε με τη τραγουδίστρια Μαρινέλλα : "Οι δυο τους έμειναν μαζί για συνολικά οκτώ χρόνια παρόλο που η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πολύ δύσκολη κι αυτό γιατί ο Τόλης αγαπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη της Τζωρτζίνα. Έκανε υπομονή μέχρι τη μέρα που άνοιξε την πόρτα κι έφυγε. Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα. Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητο κι έφυγε. Άλλη μια πικρή εμπειρία που του κόστισε πολύ με αποτέλεσμα να πάθει γαστρορραγία και να μπει στο νοσοκομείο. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε η ψυχή του όμως έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη".

Διαβαστε επισης

loading...