HomeSHOWBIZHot News: Τα Πρωτοσέλιδα που διαβάσαμε αλλά τελικά ήταν... αναληθή!

Hot News: Τα Πρωτοσέλιδα που διαβάσαμε αλλά τελικά ήταν… αναληθή!

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Κι αν όμως, αν, μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει καπνός, αλλά ούτε και φωτιά;!

 

 Πρωτοσέλιδα που διαβάσαμε, που πιστέψαμε, που απορήσαμε, αλλά στο τέλος (δυστυχώς για εμάς) ήταν… αναληθή! Πάμε να θυμηθούμε μερικά από τα πιο juicy ”σκάνδαλα”

 

 

David Beckham (To περιοδικό InΤouch, ”κάρφωνε” στο πρωτοσέλιδό του τον David Beckham και την ‘υποτιθέμενη’ σχέση του με μία πόρνη! Ο ποδοσφαιριστής, φυσικά δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, καθώς όχι μόνο μήνυσε το περιοδικό για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά ζήτησε και 25 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση! Ούτε όμως η πόρνη τη γλύτωσε, μηνύοντάς την για αναληθή ψέμματα)

 

 

Jennifer Aniston ( το περιοδικό ΟΚ, υποστήριζε σε δημοσίευμά του πως η ηθοποιός, Jennifer Aniston, όχι μόνο είναι έγκυος αλλά περιμένει και δίδυμα από το σύντροφό της, Justin Theroux! Όπως καταλαβαίνεται… ήταν εντελώς ανυπόστατο, εκτός και αν τα είδατε εσείς)

 

 

Justin Bieber (Το Star, όχι το δικό μας αλλά της Αμερικής, δημοσίευσε πως ο νεαρός τραγουδιστής, είναι πατέρας ενός νεογέννητου μωρού! Η Mariah Yeater, υποστήριζε πως ο Bieber, είναι ο πατέρας του παιδιού της, μετά από μιά βραδιά πάθους που πέρασαν μαζί! Το ‘είδωλο’ της pop όμως, υποβλήθηκε σε τέστ πατρότητας για να αποδείξει την ”αθωότητά του”!)

 

 

Κristen Stewart & Robert Pattinson ( αφού χώρισαν, και μετά τα ξαναβρήκαν, το περιοδικό OK αποφάσισε να τους παντρέψει και στη συνέχεια να τους ‘χαρίσει’ και ένα μωρό! Μόνο που λογάριασε χωρίς το ξενοδόχο, γιατί τα παιδιά ούτε παντρεύονται, ούτε περιμένουν παιδί)

 

 

Μacaulay Culkin (Το National Enquirer αποφάσισε να πεθάνει τον ηθοποιό πρίν την ώρα του! Το δημοσίευμα, ανέφερε πως ο δημοφιλής ”μόνος στο σπίτι”, έχει μόνο 6 μήνες ζωής λόγω της εξάρτησής του απο την ηρωίνη! Μη ρωτήσετε… ναι ζει ακόμα!) 

 

 

 

Τοm Cruise ( Δύο περιοδικά αυτή τη φορά, ΙnTouch και Life&Style, παρουσίασαν τον Tom Cruise ως ανεύθυνο πατέρα, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα εγκατέλειψε τη μοναχοκόρη του, Suri! Tι έκανε ο ηθοποιός; Κατέθεσε αγωγή 50 εκατομμυρίων δολαρίων κατά των δύο εκδοτών για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση!)

 

 

Lady Gaga ( Το website Inquisitr ”έβγαλε” την τραγουδίστρια ερμαφρόδιτη! Φυσικά η Λαίδη (επειδή είναι μία κυρία πάνω απ’όλα), αρκέστηκε να σχολιάσει, σε συνέντευξή της, πως όλα είναι ψέμματα!)

 

 

Whitney Houston ( Πρόσφατα το The National Enquirer, έκανε λόγο για την κρυφή ομοφυλόφιλη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας! Η μητέρα της όμως, Cissy Houston, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Opra Winfrey, και έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν!)

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...