HomeMEDIAΜεγάλη γιορτή σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Μεγάλη γιορτή σήμερα: Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Ακριβώς έναν μήνα μετά από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι άνδρες παίρνουν το αίμα τους πίσω και διεκδικούν αυτά που τους αρέσουν περισσότερο να τους προσφέρουν ως δώρο οι γυναίκες!

 

Εξάλλου, ας είμαστε δίκαιες, πολλές “γυναικείες” γιορτές υπάρχουν, ας υπάρχει και μια κομμένη και ραμμένη για άνδρες, δίκαιο ακούγεται!

 

Στις 14 Φεβρουαρίου όπου είναι η ημέρα των ερωτευμένων, είναι η μέρα που οι γυναίκες… εκμευταλλεύονται ώστε να λαμβάνουν τα δώρα που τους αρέσουν, όπως λουλούδια και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιά, αρκουδάκια και άλλα τέτοια ζουζουνιάρικα! Παράλληλα, είναι και η παγκόσμια ημέρα της χορτοφαγίας!

 

Έτσι με αυτά τα δεδομένα, έρχεται να καθιερωθεί το 2002 μια ακριβώς αντίθετη γιορτή: Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

 

Η πρωτοβουλία ανήκει στον ραδιοφωνικό παραγωγό  Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ίντερνετ. 

 

Έτσι λοιπόν όπως διαβάζουμε στο sansimera.gr: “Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή”.

 

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Διαβαστε επισης

loading...