Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!
Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.
Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.
Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.
Σήμερα η Ελένη παρέα με τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα μαγειρεύουν νόστιμα νηστίσιμα! Ο Βαγγέλης φτιάχνει ένα πλούσιο κάρυ λαχανικών και γαρίδες σαγανάκι με κόλιανδρο. Η Ελένη ετοιμάζει νηστίσιμα λιγκουίνι με αβγά ψαριού!
Την Τρίτη 19 Μαρτίου φτιάχνουν γλυκά για καφέ με δυο γλυκές κυρίες: η Εύη Παπαδοπούλου δείχνει πως θα κάνουν ντόνατς στον φούρνο και ένα σοκολατένιο σαλάμι με ανθότυρο! Η Ιωάννα Σταμούλου φτιάχνει μάφινς γεμιστά με σοκολάτα και άρωμα καφέ!
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου φιλοξενούν την food blogger Αντζελίνα Καλογεροπούλου! Η Αντζελίνα φτιάχνει πανεύκολα τυροπιτάκια με ΠΟΠ ελληνικά τυριά, μια σαλάτα ‘βόμβα’ υγείας με παντζάρι, καρότο και ρέβα και ένα σαγανάκι με το αβγό στη μέση!
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα μαγειρεύουν ελαφριά με κοτόπουλο με την μαγείρισσα Αθηνά Τσόγκα-Τουρνικιώτη! Σαλάτα λάχανο με φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο, κοτόπουλο στο τηγάνι με μουστάρδα και κόλιανδρο και πενταντόστιμα κανελόνια με γέμιση σπανάκι-γαλαπούλα!
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου μαγειρεύουν με βότανα και μυρωδικά! Η βοτανοθεραπεύτρια Κωνσταντίνα Λίτσα φτιάχνει μπαρμπούνια γιαχνί, κρεμμύδια στιφάδου βρασμένα στο ξύδι και την ‘μουχαμάρα’: έναν ντιπ από πολτό ψητής πιπεριάς με μυρωδικά! Ο Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει ψητό χοιρινό με εύκολη σάλτσα βερίκοκου και σαλάτα φακές!