Αγαπημένες κλασικές γεύσεις από την Ιταλία φέρνει μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αρωμάτων και γεύσεων την Κυριακή 24 Μαρτίου ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας συστήνει υλικά, τεχνικές και συνταγές για να μαγειρέψουν όλοι τέλεια ιταλικά πιάτα!
Ετοιμάζει ένα κλασικό πιάτο με ποικιλία ορεκτικών: λαχταριστά σκορδόψωμα, σαλάμι αέρος, ψητές πιπεριές με κάπαρη και φρέσκο βασιλικό και μικρά μοτσαρελάκια μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο, πιπέρι και φρέσκα μυρωδικά. Μαγειρεύει φουσίλι με μία απίθανη σάλτσα με κοτόπουλο, κουκουνάρι και πέστο βασιλικού και ένα παραδοσιακό πιάτο από το Μπουράνο: κοτόπουλο μαγειρεμένο με λουκάνικα, λαχανικά, γκράπα και λεμόνι.
Από το ταξίδι στις κλασικές ιταλικές γεύσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά: Τιραμισού με την πιο απλή τεχνική και την πιο πλούσια γεύση δια χειρός Βαγγέλη Δρίσκα.