HomeSHOWBIZΚαι όμως: Ο πρίγκηπας William είχε την Kate στο φτύσιμο!

Και όμως: Ο πρίγκηπας William είχε την Kate στο φτύσιμο!

Το παρατσούκλι “Waity Katie” της είχαν κολλήσει όσο καιρό η Kate περίμενε να κατασταλλάξει ο πρίγκηπας William ότι εκείνη θα είναι η γυναίκα της ζωής του!

 

Μάλιστα, όταν την είχε χωρίσει αρχικά, η Kate έπνιξε τον πόνο της… στην Ibiza εκεί όπου ο θείος της Gary Goldsmith (και μαύρο πρόβατο της οικογένειας) διατηρεί τη βίλα με την ειδική ονομασία “La Maison de Bang Bang”… κοινώς, το σπίτι του σεξ!!!

 

Σε συνέντευξή του μάλιστα, ο Gary Goldsmith αναφέρει: “Έπιασε πάτο, μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και έκανε βόλτες στην πισίνα. Είναι πολύ χαλαρωτικό μέρος”.

 

Περιγράφοντας την ανηψιά του λέει: “Έχει αυτοπεποίθηση, είναι έξυπνη και νοιάζεται πολύ. Λαμβάνει τις ευθύνες της στον γάμο και τη δουλειά απίστευτα σοβαρά”, ενώ συγκρίνοντας τις δύο αδερφές Kate και Pippa επισήμανε: “Είναι πολύ διαφορετικές. Η Kate είναι εξαιρετική ό,τι κι αν κάνει αλλά εργάζεται σκληρά. Αντιθέτως στην Pippa όλα έρχονται εύκολα”. Παρόλα αυτά θα ήθελε να αφήσουν την Pippa ήσυχη και να μην την βρίζουν συνεχώς επειδή δεν έχει δουλειά. 

 

Πάντως η Kate είναι το ιδανικό παράδειγμα της φράσης “ο επιμένων νικά” και έτσι όχι μόνο κέρδισε τον πρίγκηπα, αλλά τον Ιούλιο περιμένουν  και το πρώτο τους παιδί!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...