HomeSHOWBIZΓνωστός ηθοποιός: ''Με πετάξανε έξω από το καμαρίνι μου, επειδή συμμετείχα στην...

Γνωστός ηθοποιός: ”Με πετάξανε έξω από το καμαρίνι μου, επειδή συμμετείχα στην απεργία”!

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες, πήρε μέρος στη 48ωρη απεργία των ηθοποιών!

 

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Δημήτρη Πιατά ”La Nonna”, όταν επέστρεψε στο θέατρο, βρήκε όλα του τα πράγματα έξω από το καμαρίνι και ενημερώθηκε από το θέατρο, ότι η συνεργασία τους δε θα συνεχιστεί: ”Μόνο αστείο θα μπορούσε να είναι ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον κ. Σκουρολιάκο λόγω της συμμετοχής του στην απεργία. Οι συζητήσεις περί των οικονομικών για τη νέα σεζόν έγιναν πριν 25 μέρες , δεν βρήκε η επιχείρηση με τον ηθοποιό και αυτό είναι όλο”, ήταν η επίσημη ανακοίνωση του θεατρικού ομίλου!

 

Ο ηθοποιός, από τη μεριά του υποστηρίζει πως οι συζητήσεις για τα οικονομικά είχαν γίνει, αλλά δεν είχαν ολοκληρωθεί: ”Η επιχείρηση με τιμώρησε γιατί άσκησα το αναφαίρετο συνταγματικό μου δικαίωμα να απεργήσω. Και το έκαναν επιδεικτικά. Πήγα στο θέατρο και βρήκα όλα μου τα πράγματα έξω από το καμαρίνι μου Με πετάξανε έξω και προς τιμήν του ο κ. Πιατάς μου παραχώρησε το δικό του. Τον επιφόρτισαν να με ενημερώσει για τα καθέκαστα. Δεν έκανα κανένα παράπτωμα , είμαι άψογος στην δουλειά μου. Είμαι 35 χρόνια στο θέατρο και είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι τέτοιο”,

 

‘Είναι κακόγουστο , δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τέτοιες λογικές, είναι έξω από την κουλτούρα μου, έξω από τον εργασιακό μου κώδικα. Το ότι δεν θα συνέχιζα την επόμενη σεζόν το είχα αποφασίσει ήδη λόγω της μείωσης του μισθού που μου πρότειναν , αλλά οι συζητήσεις περί οικονομικού δεν είχαν κλείσει ακόμα”! 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...