HomeMUSIC-OLDΜετά από 31 χρόνια γάμου, πάνε για διαζύγιο;

Μετά από 31 χρόνια γάμου, πάνε για διαζύγιο;

Το ζευγάρι αυτό έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τα κατορθώματά του. Η συμβολή τους δε στη μουσική είναι πολύ σημαντική!

 

Εκείνος, ένας από τους πιο μεγάλους τραγουδιστές της metal μουσικής που έχει υπάρξει ποτέ, με αρκετούς δίσκους και συνεργασίες στο δυναμικό του, που έχει απασχολήσει τα media με τις καταχρήσεις και τα οικογενειακά του που τα έβγαλε στη φόρα με διάφορα reality shows.

 

Εκείνη, η πιστή του μάνατζερ, που πάντα υπήρξε εκεί για εκείνον, υπήρξε κριτής σε μουσικά talent shows, ένα πολύ σημαντικό αλλά ταυτόχρονα πολύ μισητό πρόσωπο καθώς θεωρείται υπεύθυνη για πολλά δεινά τους συγκροτήματος που ανήκει ο άντρας της. Όσο για το συγκρότημα, είναι οι θρυλικοί Black Sabbath, και όσο για το ζευγάρι, δεν είναι άλλοι, από τον Ozzy και την Sharon Osbourne

 

Σύμφωνα με τις φήμες, το ζευγάρι πλέον ζει χωριστά σε διαφορετικά σπίτια, εξάλλου ακόμα και οι ίδιοι δεν έχουν αποκρύψει ότι η σχέση τους και ο γάμος τους περνάει μια σοβαρή κρίση. 

 

Οι ίδιοι δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το διαζύγιο αλλά ήδη οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι το ζευγάρι κατά εκεί το πάει.

Διαβαστε επισης

loading...